a hirdetett ingatlan bemutatását


Eladó lakás, családi ház interaktív, virtuális bemutatása 3D websétával

Miért nagyon hasznos?

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat. Tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpont egyeztetésre, utazásra, nincsenek holt idők.

Miért igénylik az ügyfelek?

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz
Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az ingatlantanácsadók munkáját?

Felesleges és időtrabló utazás és hosszas szervezés és időpont egyeztetés helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen a kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. A fotórealisztikus virtuális ingatlansétával tetszés szerinti helyre szabadon elnavigálhat az érdeklődő, a legutolsó kamrasarkot is megnézheti. Beállhat a kádba, felülhet a konyhapultra, leülhet a nappali közepére. A virtuális bemutatás miatt felszabadult idejét új ügyfelek keresésével, vagy akár hirdetéskezeléssel is töltheti.

A hagyományos ingatlanséta célprogrammal összefűzött statikus fényképei között lépkedés helyett a teljes szabadság és irányítás az érdeklődő kezében - és ujjaiban - van. A séta alapján az érdeklődő bizonyosságot nyerhet arról, hogy élőben is megtekintené a kinézett ingatlant. Az ÖSSZEHASONLÍTÁS linkre kattintva táblázatos formában látható a hagyományos ingatlanséta és az új, virtuális 3D-s ingatlanséta közötti különbség.

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz
Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

Megfizethető áron rendelhet ingatlansétát!

Mi az egyedi megoldások hívei vagyunk, ezért minden ingatlantanácsadónak személyre szabott ajánlatot adunk!

Próbálja ki most!

Hogyan készülhet el leggyorsabban a virtuális 3D ingatlanséta egy eladó ingatlanhoz?

Megrendelés 5 egyszerű lépése

 1. Kérje el az eladótól a mérnöki alaprajzot és fényképezze le mobiltelefonjával, vagy készítse el lézeres távmérővel méretpontosan. (Méretpontos alaprajzkészítés itt megrendelhető)
 2. Készítsen az ingatlan összes helyiségéről 2-3 képet és adjon nekik beszédes nevet. Például: szoba az ajtó felől.webp, nappali az erkély felől.webp
 3. Küldje el a képeket és az alaprajzot az alaprajz@ingatlanseta-3d.hu e-mail címre csatolmányként.
 4. Töltse ki a Keretszerződés űrlapot.
 5. Töltse ki a Megrendelőlapot. A postafordultával visszaküldött keretszerződés azonosítót írja be a megrendelés szövegébe, azért, hogy az 50% árkedvezményt érvényesíteni tudja. Az érvényesítéshez a Megrendelőlapon a telefonszám és e-mail cím adatok rubrikába a szerződésben megadott e-mail cím+telefonszám párost kell beírni.

Melyek a keretszerződés előnyei?

 • Ingatlanséta készítés 12 órán belül. (JÉÉÉ csomag és EJHA csomag).
 • Automatikus 50% árkedvezmény.
 • 4 féle padlóburkolat típus (szőnyeg, járólap, parketta, hajópadló) kérhető, illetve 5 féle berendezési stílus (Classic, Contemporary, Country, Industrial, Urban)
 • Minden lakócélú helyiségről 1-1 nagyképernyős, fotórealisztikus kép, mely szabadon felhasználható az ingatlanhirdetéshez

Kinek érdemes keretszerződést kötni?

Minden, a munkájára igényes, és az újra is fogékony ingatlantanácsadónak, aki több, nagyobb értékű, egyedi ingatlant hirdet és az érdeklődésre nagyobb területről, több megyéből számít. Minden ingatlantanácsadónak, aki ráérez arra az előnyre, hogy kis befektetéssel (=az ingatlanséta kedvezményes ára) többszörösen megtérülő összegű jutalékot, sikerdíjat kaphat. Minden ingatlantanácsadónak, aki lenyűgözné mind az eladót, mind a vevőt és ennek eredményeként további megbízásokat szerezne szóbeli ajánlás útján.

Melyek a keretszerződés megkötésének feltételei?

 1. Kitöltött keretszerződés űrlap.
 2. A 11711010 21455508 00000000 OTP számlaszámra 4 378 Ft utalása.
Ezt követően már az első, és ezt követő minden további ingatlanséta árából - legyen az az Üres lakás verzió, vagy a Valósághű berendezés verzió -, jár a 50% kedvezmény. A telefonos szerződéskötéshez név, telefonszám, e-mail cím szükséges. A név lehet iroda vagy vállalkozás megnevezése is. Egy szerződés azonosítóhoz egy telefonszám és e-mail cím páros tartozhat. Ezzel a két adattal adható le megrendelés. Szerződéskötést és az egyszeri díj beérkezését követően már küldhetők a fényképek az alaprajzzal.

Számpéldák

Első megrendeléskor fizetendő

  Keretszerződés
nélkül
Keret-
szerződéssel
JÉÉÉ csomag megrendelése 14 025 Ft 7 013 + 4 378 Ft
EJHA csomag megrendelése 23 035 Ft 11 518 + 4 378 Ft
AZTA csomag megrendelése 32 895 Ft 16 448 + 4 378 Ft

Második - és minden további - megrendeléskor fizetendő

  Keretszerződés
nélkül
Keret-
szerződéssel
JÉÉÉ csomag megrendelése 14 025 Ft 7 013 + 0 Ft
AZTA csomag megrendelése 23 035 Ft 11 518 + 0 Ft
EJHA csomag megrendelése 32 895 Ft 16 448 + 0 Ft

A példák alapján látható, hogy a szerződéssel rendelkezők már az első alkalommal jelentős, választott csomagtól függően 2 635 Ft - 12 070 Ft közötti árengedményt kapnak. A második és ezt követő megrendelések során 7 013 Ft - 16 448 Ft közötti az engedmény mértéke.

Hogyan köthető a 50% árkedvezménye jogosító keretszerződés?

Hívja munkaidőben a +36 20 214 9098-as számot, töltse ki a Keretszerződés űrlapot, vagy jelezze igényét a keretszerzodes@ingatlanseta-3d.hu címre írt levéllel.
A virtuális 3d séta előnyei

Lakásfelújítók számára a megvalósuló átalakítás eredménye látható az már átalakítás megkezdése előtt. A 3D séta segítségével megnézhető, hogy az eltervezett lakásfelújítás eredménye megegyezik az eredeti elképzeléssel. A valóság időben előre virtuálisan megtekinthető. Számos lakberendezési ötlet megtekinthető a képernyőn és a legjobban tetsző kerülhet végül megvalósításra.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

 • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
 • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
 • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

Küldjön üzenetet!

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!

3d-s interaktív webséta ingatlantanácsadóknak

Eladó lakás, családi ház bemutatása érdeklődőnek, virtuális ingatlanséta segítségével. A 3d ingatlanséta szabadon végigjárható, élethű lakásbelsőt mutat be. Bárhová benézhet, leülhet, felállhat.

kulcsszavak: ingatlan, virtuális, ingatlanséta, családi ház, lakás, webséta, 3d ingatlan séta, virtuális séta, valósághű, alaprajz, tervrajz, eladó