a hirdetett ingatlan bemutatását

2018.07.01 2097 3 6 perc olvasási idő 

Eladó lakás, családi ház interaktív, virtuális bemutatása 3D websétával

Miért nagyon hasznos?

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat, tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpont egyeztetésre, utazásra, nincsenek várakozással teli, holt idők.

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

Interaktív + online = siker

Ingatlanbemutatás lendületesen és egyszerűen!

Felesleges és időtrabló utazások és hosszas szervezések és időpont egyeztetések helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen az általa kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. Küldje el neki a megtekinteni szándékozott ingatlan virtuális sétájának linkjét okostelefonra SMS-ben vagy e-mailben és mutassa be neki ezt követően az ingatlant videóchatben, Skype, Viber, Duo, Meetz vagy Facebook Messenger segítségével.

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

Látványgaléria 3D ingatlanséták hirdetési fényképeiből

Hirdetései minőségét a képek emelik ki

Az interaktív, 3D-s virtuális sétából elmenthető, kinyomtatható, megosztható, hirdetéshez is felhasználható valósághű képek készülnek. A képek fotorealisztikusak, nagyfelbontásúak és tetszőleges kameraállásból elkészíthetők. Nincs szükség rendrakásra, home-stagingre, napos időre vagy jó megvilágításra. A képek mindig kitűnő minőségben készülnek el.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az ingatlantanácsadók munkáját?

Felesleges és időtrabló utazás és hosszas szervezés és időpont egyeztetés helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen a kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. A fotórealisztikus virtuális ingatlansétával tetszés szerinti helyre szabadon elnavigálhat az érdeklődő, a legutolsó kamrasarkot is megnézheti. Beállhat a kádba, felülhet a konyhapultra, leülhet a nappali közepére. A virtuális bemutatás miatt felszabadult idejét új ügyfelek keresésével, vagy akár hirdetéskezeléssel is töltheti.

A hagyományos ingatlanséta célprogrammal összefűzött statikus fényképei között lépkedés helyett a teljes szabadság és irányítás az érdeklődő kezében - és ujjaiban - van. A séta alapján az érdeklődő bizonyosságot nyerhet arról, hogy élőben is megtekintené a kinézett ingatlant. Az ÖSSZEHASONLÍTÁS linkre kattintva táblázatos formában látható a hagyományos ingatlanséta és az új, virtuális 3D-s ingatlanséta közötti különbség.

Hogyan készülhet el a virtuális 3D ingatlanséta egy eladó ingatlanhoz?

3 lépés az első megrendelés előtt

 1. Töltse ki a Keretszerződés űrlapot a bemásolható szöveget szabadon felhasználva.
 2. Az űrlap kitöltése után kapott visszaigazoló e-mailből letölthető Keretszerződést töltse ki, kék színű tollal cégszerűen írja alá, színesben szkennelje be és csatolmányként küldje vissza a kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu e-mail címre. A visszaigazoló e-mailt őrizze meg, vagy a Keretszerződés azonosítót - IS3D-K-***** ****** (keretszerzodes) - jegyezze fel a későbbiekre!
 3. 3 867 Ft egyszeri összeget a Keretszerződésben szereplő számlaszámra utaljon el úgy, hogy beírja az Keretszerződés űrlap kitöltése után kapott visszaigazoló üzenetben látható IS3D-K-***** ****** (keretszerzodes) azonosítót az utalás közlemény rovatába. Az összeg bankszámlára érkezését követően az űrlapon megadott adatok alapján számlát küldünk a megadott e-mail címre.

4 lépés az első és minden további megrendelés(ek) során

 1. Kérje el az eladótól a mérnöki alaprajzot és fényképezze le mobiltelefonjával, vagy készítse el lézeres távmérővel méretpontosan. (Méretpontos alaprajzkészítés itt megrendelhető),
 2. Készítsen az ingatlan összes helyiségéről 2-3 képet és adjon nekik beszédes nevet. Például: szoba az ajtó felől.webp, nappali az erkély felől.webp. Töltse fel az elnevezett képeket a Keretszerződésben rögzített e-mail címre küldött linkkel elérhető tárhelyre.
 3. Töltse ki a Megrendelőlapot. Írja be a Keretszerződés űrlap elküldése után kapott visszaigazoló e-mailben látható egyedi Keretszerződés azonosítót (IS3D-K-xxxx yyyyyy) a Megrendelőlap kitöltése során a megrendelés szövegébe, azért, hogy a(z) 67 % árkedvezményt érvényesíteni tudja. Az érvényesítéshez a Megrendelőlapon a megrendelő neve (cég), a telefonszám és e-mail cím adatok rubrikába a Keretszerződés űrlapon megadott megrendelő neve (cég), telefonszám és e-mail cím hármast kell pontosan beírni a beazonosíthatóság érdekében.
 4. Utalja át a válaszott csomag 67 % kedvezményt tartalmazó árát a 11711010 21455508 00000000 OTP számlára, melyet a megrendelés visszaigazoló üzenetben megtalál.

Melyek a Keretszerződés előnyei?

 • Ingatlanséta készítés akár 12 órán belül is. (JÉÉÉ csomag és EJHA csomag).
 • Automatikus 67 % árkedvezmény
 • 4 féle padlóburkolat típus (szőnyeg, járólap, parketta, hajópadló) kérhető, illetve 5 féle berendezési stílus (Classic, Contemporary, Country, Industrial, Urban).
 • Minden ingatlanséta linkje egyszerűen SMS-ben vagy e-mailben elküldhető, illetve a legnagyobb ingatlanhirdető portálon a hirdetési szövegbe is beilleszthető.
 • Minden lakócélú helyiségről 2-4 nagyfelbontású, fotórealisztikus, vízjelezhető kép készül, mely szabadon felhasználható az ingatlanhirdetéshez.
 • A galériában látható ingatlanséták megtekintési (megnyitási) száma mérésre kerül.

Kinek érdemes Keretszerződést kötni?

 • Minden, a munkájára igényes, és az újra is fogékony ingatlantanácsadónak, aki több, nagyobb értékű, egyedi ingatlant hirdet és az érdeklődésre nagyobb területről, több megyéből számít.
 • Minden ingatlantanácsadónak, aki ráérez arra az előnyre, hogy kis befektetéssel (=az ingatlanséta kedvezményes ára) többszörösen megtérülő összegű jutalékot, sikerdíjat kaphat.
 • Minden ingatlantanácsadónak, aki lenyűgözné mind az eladót, mind a vevőt és ennek eredményeként további megbízásokat szerezne szóbeli ajánlás útján.

Melyek az írásos Keretszerződés megkötésének lépései?

 1. Kitöltött és elküldött Keretszerződés űrlap.
 2. Kitöltött, cégszerűen aláírt, színesben szkennelt, vagy fotózott és így visszaküldött Keretszerződés.
 3. Számlaszámra utalt 3 867 Ft alapdíj utalása a visszaigazoló üzenetben kapott IS3D-K-***** ****** (keretszerzodes) azonosító közlemény rovatba beírásával együtt.

Ezt követően már az első, és ezt követő minden további ingatlanséta árából - legyen az az Üres lakás verzió, vagy a Valósághű berendezés verzió -, elérhető a(z) 67 % kedvezmény.

Melyek a szóbeli Keretszerződés megkötésének lépései?

A telefonos szerződéskötéshez kérjük készítse elő a vállalkozás név, székhely, cégjegyzékszám, adószám, bankszámlaszám, képviselő név, telefonszám, e-mail cím adatokat. Az adatfelvételt követően Ügyfélszolgálatunk e-mail címre küldi a kitöltendő, cégszerűen aláírandó, szines fotóként vagy szkennelt képként visszaküldendő Keretszerződést. A visszaküldött Keretszerződés és a(z) 3 867 Ft egyszeri díj beérkezését követően a Keretszerződés érvénybe lép. Az érvénybe lépést követően az ingatlanseta-3d.hu/megrendeles oldalon leadott megrendelésekre vonatkozik a 67 % árkedvezmény.

Fontos!

Egy Keretszerződés azonosítóhoz egy telefonszám és e-mail cím páros tartozhat. Ezzel a két adattal adható le megrendelés. Szerződéskötést és az egyszeri díj beérkezését követően már feltölthetők a tárhelyre a fényképek az alaprajzzal.

Számpéldák

Első megrendeléskor fizetendő

  Keretszerződés
nélkül
Keret-
szerződés
sel
JÉÉÉ csomag megrendelése 18 600 Ft 6 200 + 3 867 Ft
EJHA csomag megrendelése 30 500 Ft 10 167 + 3 867 Ft
AZTA csomag megrendelése 43 600 Ft 14 533 + 3 867 Ft

Második - és minden további - megrendeléskor fizetendő

  Keretszerződés
nélkül
Keret-
szerződés
sel
JÉÉÉ csomag megrendelése 18 600 Ft 6 200 + 0 Ft
EJHA csomag megrendelése 30 500 Ft 10 167 + 0 Ft
AZTA csomag megrendelése 43 600 Ft 14 533 + 0 Ft

A példák alapján látható, hogy a szerződéssel rendelkezők már az első alkalommal jelentős, választott csomagtól függően 8 533 Ft - 25 200 Ft közötti árengedményt kapnak. A második és ezt követő megrendelések során 12 400 Ft - 29 067 Ft közötti az engedmény mértéke.

Hogyan köthető a 67 % árkedvezménye jogosító Keretszerződés?

Hívja munkaidőben a +36 20 214 9098-as számot vagy küldjön SMS-t, töltse ki a Keretszerződés űrlapot, vagy jelezze igényét a kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu címre írt e-maillel.
Megfizethető áron rendelhet ingatlansétát!

Mi az egyedi megoldások hívei vagyunk, ezért minden ingatlantanácsadónak személyre szabott ajánlatot adunk!

Próbálja ki most! Kérjen igényre szabott ajánlatot!

A virtuális 3d séta előnyei

Lakásfelújítók számára a megvalósuló átalakítás eredménye látható az már átalakítás megkezdése előtt. A 3D séta segítségével megnézhető, hogy az eltervezett lakásfelújítás eredménye megegyezik az eredeti elképzeléssel. A valóság időben előre virtuálisan megtekinthető. Számos lakberendezési ötlet megtekinthető a képernyőn és a legjobban tetsző kerülhet végül megvalósításra.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

 • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
 • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
 • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

3d-s interaktív webséta ingatlantanácsadóknak

Eladó lakás, családi ház bemutatása érdeklődőnek, virtuális ingatlanséta segítségével. A 3d ingatlanséta szabadon végigjárható, élethű lakásbelsőt mutat be. Bárhová benézhet, leülhet, felállhat.

kulcsszavak: ingatlan, virtuális, ingatlanséta, családi ház, lakás, webséta, 3d ingatlan séta, virtuális séta, valósághű, alaprajz, tervrajz, eladó

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!