az elkészült, felépült otthonok bemutatását

2018.07.01 1876 3 5 perc olvasási idő 

Elkészült társasházi lakás, családi ház interaktív, virtuális bemutatása 3D websétával

Miért nagyon hasznos?

A már felépített vagy még építés alatt álló, és eladásra meghirdetett ingatlant könnyebben tudja bemutatni - távolról, időponthoz kötöttség nélkül is - az érdeklődőknek, a leendő vásárlóknak, legyen az másik országrészből, vagy akár külföldről érkező.

A 3D-s interaktív séta alapján a megrendelő teljes vizuális élményt kap leendő otthonáról. Kívülről, belülről "élőben", mozgás közben megnézheti a hirdetésen látott ingatlant, amit ott állóképként, látványképként vagy fényképként láthat. A 3D interaktív sétával sokkal pontosabban mutathatja be az eladásra váró otthon belső tereit. A bemutatás folyamata nincs sem helyhez, sem időhöz kötve. Az interaktív sétával hirdetett ingatlan meg tud szólítani távolabbi, akár külföldről érkező érdeklődőket is.

A leendő vásárlóinak a 3D-s interaktív sétán kényelmesen, távolról is bemutathatja az elkészült és eladásra kínált új otthonát belülről és babaháznézetből is. A 3D-s séták bemutatják az igény vagy elképzelés szerinti burkolt, festett és berendezett helyiségeket belülről, interaktívan, tetszés szerint számtalanszor végigjárhatóan.

Hogyan működik?

A 3D virtuális ingatlanséta ingatlanbemutatáshoz

A videó 3 percben, összehasonlíthatóan mutatja be a tervrajz alapján készíthető 3D-s virtuális séta verziókat: ALAP csomag, JÉÉÉ csomag, EJHA csomag, AZTA csomag és IDEA csomag. Az egyes csomagok egymásra épülően tartalmaznak bővülő tartalmat. A tartalmi technikai összehasonlítás itt található. Az ALAP csomag a szerkezetkész állapotot mutatja be. Itt a leendő vevő a tervtől eltérő, de még megengeett kisebb saját, egyedi kialakítási igényei bemutathatók és nyomon követhetők. A JÉÉÉ és EJHA csomagok alkalmasak legjobban a tervezett lakás, ház belső tereinek végigjárására, azok bemutatására. Birtokbavételhez az JÉÉÉ csomag mutatja be legjobban berendezhető a teret, az EJHA csomag az építészmérnök, az építésztervező által elképzelt ideális berendezéssel együtt mutatja meg a helyiségeket. Az AZTA' csomag a megrendelő megadott konkrét burkolási, festési és berendezési elképzeléseit mutathatja be.

Mutassa be leendő vevőjének az új otthonát virtuálisan!

Egy otthon 4 ingatlanséta változatban!

Ingatlanséták 4 verzióban. 1) ALAP csomag. Szerkezetkész verzió. 2) JÉÉÉ csomag. Birtokbavétel előtti állapotot bemutató verzió. 3) EJHA csomag. Változat az elképzelt fal- és padlóburkolatokkal. 4) AZTA' csomag. Igény szerinti berendezéssel

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

ALAP csomag. Szerkezetkész verzió

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

JÉÉÉ csomag. Birtokbavétel előtt

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

EJHA csomag. Elképzelt berendezéssel

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

AZTA' csomag. Igény szerinti berendezéssel

3D ingatlansétához csatolható kiegészítő látványképek

Az interaktív, 3D-s virtuális séták tetszőleges pontjáról a megrendelőnek átadható, fullHD méretű, fotorealisztikus képek készíthetők.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta a kivitelezők terveinek bemutatását?

Mutassa meg az érdeklődőnek, a megrendelőnek azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új lakásába, házába belépve át fog élni. A mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus ingatlansétával megrendelője minden zugot megnézhet tetszés szerinti nézőpontból.

Egérrel és billentyűzettel vagy ujjakkal irányított ingatlanséta a leendő otthon minden szegletét élethű méretekkel, távolságokkal belülről mutatja be, éppen úgy, mintha személyesen is jelen lenne a kész házban.

Hogyan készíthető el a virtuális 3D ingatlanséta egy épülő lakáshoz, családi házhoz?

  • Küldje el a tervezett ház vonalas, méretezett, berajzolt berendezési tárgyakkal, bútorokkal együtt készített alaprajzát az alaprajz@ingatlanseta-3d.hu e-mail címre csatolmányként.
  • Ha vannak, kérjük írja meg a megrendelő padló- és falburkolatra, stílusra, berendezésre, hangulatra vonatkozó elképzeléseit is.

Adja el a felépített ingatlanokat
a virtuális valóság plusz élményével!

Az elkészült lakás, ház hirdetését egészítse ki 3D ingatlansétával! Azonnali meggyőzésre alkalmas, egyszerűen használható és nagyon látványos!

Ajánlatunk ingatlansétához: JÉÉÉ csomag.
Ára: 18 600 Ft

Megrendelés Kérjen igényre szabott ajánlatot!

A virtuális 3d séta előnyei

A mérnöki tervek alapján készült 3d virtuális séta segítségével képernyőn végigjárható az építés előtt álló ház. A virtuális beltéri séta élethűen mutatja be a 3 dimenziós teret, a helyiségek méretét, a közöttük lévő távolságokat és kapcsolatokat, a nyílászárók helyzetét, a természetes és mesterséges fényeket akár a nappali, akár az esti órákban, a berendezhetőséget. Lehetőség van a padló- és falburkolatok modellezésére, a tervezett méret- és színhelyes bútorok és berendezési tárgyak elhelyezésére. A beltéri séta azt a látványt adja át, amit élőben a már felépült házban végigélhet az építtető / megrendelő. A valóság időben előre virtuálisan megtekinthető, ami azért fontos, mert így kiderülhetnek az építtető / megrendelő olyan esetleges változtatási, módosítási igényei, amelyeket egy felépült házban csak nagy költségek és kompromisszumok árán lehet megvalósítani. Az esetleg felmerült módosítási, változtatási igényeket a terven és annak alapján a virtuális sétán módosítani a felépült házon végzett módosítások árához képest annak töredékért lehet.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

  • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
  • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
  • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

3d-s, interaktív webséta kivitelezők számára

A feléptett családi ház belterének méret- és valósághű bemutatása interaktív, virtuális webséta segítségével, ami az alaprajzot 3 dimenziós, végigjárható, virtuális épületté alakítja.

kulcsszavak: ingatlan, virtuális, ingatlanséta, családi ház, webséta, 3d ingatlan séta, virtuális séta, valósághű, alaprajz, tervrajz, újépítésű ház, kivitelező, építtető

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!