3D ingatlanséta a virtuális lakberendezővel berendezett ingatlanban

Teljes beltér, burkolva, festve, virtuális lakberendezéssel

ingatlanséta
ingatlanséta
ingatlanséta
ingatlanséta

Mennyibe kerül a Lakberendezői 3D virtuális séta változat?

Lakberendezői 3D virtuális séta változat

Ára:

336.000 Ft (-25%)
252.000  Ft
épületszintenként

Akciós időszak: 2024.06.01 - 2024.06.30

Mit tartalmaz a megrendelés?

Miért hasznos ez nekem?

 • Meg tudom tervezni a padló- és falburkolatokat, a bútorok helyét, színét, méretét.
 • Nagy segítség számonra az, hogy meg lehet virtuálisan meg lehet nézni annak az eredményét, ha egy adott szobába egy nagyobb méretű bútort szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a merőleges falra kell áthelyezni.
 • El tudom dönteni a 3D séta láttán azt, hogy két egymás melletti helyiség méretét a közfal áthelyezésével valóban megváltoztatnám, például a fürdő méretét egy zuhanykabin kedvéért megnövelném a szomszédos gépészeti helyiség rovására.
 • Megnézhetem a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel, a kényelmes kanapét a TV sarokkal, a faltól-falig könyvespolc impozáns tömbjét a dolgozószobában, a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában.

Ezeket az alakításokat egy 3D-s, moziszerű, interakítv sétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni".

Milyen élményt kapok az ingatlansétával?

A valósághű berendezés egy egyedi, a számomra készített berendezési terven keresztül mutatja be a lakásom vagy a házam a mai trendeknek megfelelő elképzelt verzióját.

Mit tartalmaz?

A mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített ingatlanséta egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű, méretpontos bemutatására. A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett az újságokból kivágott, weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött külön-külön elmentett képekemet, ötleteimet egy egységes, 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja a beépített méret- és színhű bútorok és berendezési tárgyak segítségével. 3D ingatlansétával több variációban láthatom a majd felépült házam belső tereit. Egyedi kérésemet is teljesítve, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Mihez ajánljuk?

 • Építkezéshez. Az építkezés befejezése utáni időpontban a virtuálisan berendezett, burkolt, festett otthon megtekintéséhez, bemutatásához
 • Ingatlan eladáshoz. A vevő számára a lehetséges berendezési tervek virtuális bemutatásához.

Kattintson az alábbi gombok egyikére, ha építkezőként, kivitelezőként, építésztervezőként vagy ingatlantanácsadóként érdeklődik a Lakberendezői 3D virtuális séta változat iránt!

Építkező Ingatlantanácsadó Kivitelező Építésztervező

A megrendelés egyszerű lépései

 1. A Megrendelő űrlapot ki kell töltenem
 2. A visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom
 1. Ki kell választanom az alábbi Megrendelés gombra kattintás után megjelenő Megrendelés oldalon a 3 választható séta közül a számomra megfelelő webséta verziót az Ezt választom-ra kattintva.
 2. Ki kell választanom a 3 választható séta kiegészítő közül a számomra szükségeset az Ezt is választom-ra kattintva. (nem kötelező opció!)
 3. Ki kell töltenem és el kell küldenem a Megrendelőlapot.
 4. Az automata visszaigazoló e-mailt el kell olvasnom és a benne leírtakat el kell végeznem.
 5. A +36 20 214 9098-as számról érkező telefonhívás során Sándornak az elképzeléseimet (igényfelmérés) pár szóban el kell mondanom.
 6. Az igényfelmérés után az alaprajzot - és ha van, akkor a látványképeket is - a kapott linken egy Google Drive mappába fel kell töltenem.

Megrendelés

Megrendeléshez kattintson az alábbi gombra. Kérjük írja meg célját, igényét, elképzelését is!

Megrendelem

Fontos tudnivaló

Az ingatlanséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

3D séta árak

Megrendelhető 3D ingatlanséták és áraik

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 45 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat

Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat

Ára:
60.000 Ft(-26%)
44.400 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.06.01 - 2024.06.30
Építésztervezői 3D virtuális séta változat

Építésztervezői 3D virtuális séta változat

Ára:
144.000 Ft(-27%)
105.120 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.06.01 - 2024.06.30
Lakberendezői 3D virtuális séta változat

Lakberendezői 3D virtuális séta változat

Ára:
336.000 Ft(-25%)
252.000 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.06.01 - 2024.06.30

3D virtuális ingatlanséta kiegészítő árak

Ingatlantanácsadó? Szerepel az Üzletszerű ingatlanközvetítők nyilvántartásában? Most 45 % kedvezménnyel rendelhet 3D sétát.

ingatlan séta óradíjas tervezés

ingatlan séta óradíjas tervezés

Ára:
 
23.400 Ft
megkezdett óránként

3D séta babaháznézet

3D séta babaháznézet

Ára:
 
3.600 Ft
épületszintenként

3D séta alaprajz

3D séta alaprajz

Ára:
48.000 Ft(-10%)
43.200 Ft
épületszintenként

Érvényes: 2024.06.01 - 2024.06.30
Web séta tárhely

Web séta tárhely

Ára:
 
6.000 Ft
legfeljebb 4 megrendelt sétához

3D web séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

3D web séta nagyfelbontású állóképek, hirdetéshez

Ára:
2.400 Ft(-25%)
1.800 Ft
legfeljebb 10 megrendelt képig

Érvényes: 2024.06.01 - 2024.06.30
3D ingatlanséta nagyfelbontású HD videó ingatlanhirdetéshez

Videó

Ára:
 
114.000 Ft
épületszintenként

Minden megrendeléshez kiegészítőként rendelhető

 • A) Az ingatlanséta /-séták tároláshoz internetes tárhely biztosítása 6 hónapra vagy az építkezés végéig, vagy az eladás időpontjáig.
  -- VAGY --
  B) Technikai tanácsadás egy alkalommal 30 percben arról, hogyan futtatható a 3D séta saját/céges/hostolt weboldalon.

 • Előre megválasztott / választható nézőpontokban kimerevített kameraképek, melyek a hirdetőportálokra feltölthetők, teljes képernyősek, fotorealisztikusak, szabadon vízjelezhetők, JPG formátumúak, nagy felbontásúak (fHD:1920x1080 px).
 • 1 - 1:30 perces hosszúságú, bemutató vagy hirdetési vagy reklám célra, a közösségi és/vagy videómegosztó és/vagy saját weboldalra feltölthető, a séta rögzített kameraállásain alapuló videó. Rendelhető a helyiségek megnevezésével és/vagy az alapterület feltüntetésével feliratozva is.
 • Heti bontásban e-mail címre küldött táblázatos statisztika, mely napi bontásban tartalmazza a megnyitások idejét, számát és a használt eszköz típusát és operációs rendszerének megnevezését.

Nem találod a Számodra megfelelő árat?

A tevékenységed, a terméke(i)d, szolgáltatásod bemutatásához a megrendelhető 3D séta új lendületet adna? Egyedi elképzelés szerint rendelnél? Kérj visszahívást személyre, vállalkozásra szóló ajánlatunkért!
Engedd meg, hogy visszahívjuk!

Visszahívás kérése

Lemaradt akciónkról? A legközelebbi akció a következő hónapban indul. Ha nem akar lemaradni róla, csatlakozzon Facebookon a webséta 3D csoportunkhoz, ahol értesítést kap az újabb akció kezdetéről. A csatlakozáshoz kattintson ide!

3d séta lakberendező, ingatlanséta, virtuális 3d séta lakberendezéssel

3D ingatlanséta a virtuális lakberendezővel berendezett ingatlanban

3D ingatlanséta lakberendező, virtuális 3d séta lakberendező

Az oldal tartalma: A számomra készített berendezési terven keresztül láthatom be a lakásom vagy a házam akár a mai trendeknek megfelelően berendezett verzióját. A vonalas alaprajzból készített 3D ingatlanséta lakások, házak belterének valósághű, méretpontos virtuális bemutatására alkalmas, mert azt 3D-s virtuálisan végigjárható barátságos otthonná alakítja a beépített méret- és színhű bútorok és berendezési tárgyak segítségével. 3D ingatlansétával akár több berendezési vagy elrendezési variációban is láthatom belső tereket. Egyedi kérésemet is teljesítve, a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képernyőn, összehasonlíthatóan nézhetem meg.


kulcsszavak: 3d séta lakberendező, ingatlanséta, virtuális 3d séta lakberendezéssel | ingatlanséta lakberendező, 3d séta lakberendező, 3d ingatlanséta lakberendező, virtuális 3d ingatlanséta lakberendező, virtuális 3d séta lakberendező, 3d virtuális ingatlanséta lakberendező, 3d virtuális webséta lakberendező, lakberendezés lakásfelújítás, mennyibe kerül egy lakberendező