Virtuális 3D séta készítő program tudnivalók

Tudnivalók 3D ingatlanséta megrendeléssel kapcsolatban

Mi a 3D virtuális ingatlanséta?

A virtuális ingatlanséta egy - a valóságot hűen tükröző, azt pontosan bemutatni képes - virtuálisan felépített lakásban, házban történik. 3D virtuális ingatlanséta egy modern, hatékony és látványos megoldás , amellyel lakások, házak, otthonok, irodák, üzletek belső tereit nézhetem meg valósághű virtuális bemutatás során. A képernyőn nézhető és billentyűzettel vagy az ujjammal irányítható interaktív séta olyan hatást kelt, mintha valójában és személyesen is jelen lennék a megtekintés során. A technikának köszönhetően végigjárhatom – teljesen végig sétálhatom – az adott ház, otthon, ingatlan, legyen az eladó családi ház, felújítandó panel lakás, kiadó garzon vagy az épülő családi ház teljes belső terét. A séta moziszerű élményt nyújt számomra. Az összes helyiségen az utolsó sarokig mindenhol végig sétálhatok, képernyőn, okostelefonon megnézhetem a lakást, házat miközben otthon a kényelmes kanapémon ülök. Nem egy előre felvett videót nézek, hanem 3D-ben, teljesen szabadon, saját érdeklődésemnek és igényemnek megfelelően mozoghatok a virtuálisan felépített ingatlanban, mindössze a kedvenc böngészőmet használva, akár útközben, akár otthon, akár baráti társaságban. Milyen is ez az élmény? A Galériában a megnyitható virtuális ingatlansétákon megtapasztalom.

Megismerem Megrendelem

Mitől virtuális az ingatlanséta?

A virtuális 3D virtuális ingatlanséta a hagyományossal szemben a teljes szabadságot adja számomra. Nemcsak bármelyik pontra sétálhatok, hanem a beltér bármelyik magasságára is eljutok. Felnézhetek a szekrény tetejére, lebújhatok az ágy alá, beállhatok a kádba, beülhetek a tévé elé a kanapéra. A legfontosabbat tudom átélni egy lakás, vagy ház megtekintése közben, "oda tudom magamat és a családomat képzelni". Ingatlan eladóként is érdemes kihasználnom a technika adta lehetőségeket és minél több segítséget megadni a vevőjelölteknek a vásárlási döntéséhez. A virtuális 3D ingatlanséta megtekintése után a vevőjelöltek egyértelmű döntést tudnak hozni arról, hogy az eladó ingatlanomat megveszik, mert pontos képet kaptak az ingatlanséta alapján és már tudni fogják, hogy ilyet kerestek. A döntésük alapja az, hogy megfelelő méretűek és számúak a helyiségek, megvan a közöttük lévő kapcsolat, az átjárás megfelel elképzeléseiknek, el tudják képzelni az életet az adott lakásban, házban. A virtuális 3D ingatlanséta ezekre a kérdésekre segít nekik időkímélő módon megadni a választ és ugyanennyi időt megtakarít nekem is azzal, hogy nem kell felesleges megtekintőket fogadni, a bemutatásra előkészülni, akik valójában teljesen más beosztású, nagyságú, elhelyezkedésű ingatlant keresnek. A virtuális ingatlanséta pontos választ ad azokra az elhelyezkedési, méretbeli, és távolságra vonatkozó kérdésekre, amelyeket a helyszínen, a lakásomban, otthononban tennének fel.

Megismerem Megrendelem

Mitől más ez mint a hagyományos ingatlanséta?

A hagyományos ingatlanséta egy ingatlanban a helyiségenként 2-3, fix pontból lefényképezett gömbpanoráma képből és ezen 2-3 fix pont közötti kattintással sétaként megvalósított mozgásból jön létre. A 2-3 fix pontból történt fényképezés - amit a fotós láttatni akar - miatt nem járhatom be a teljes ingatlant, csupán a 2-3 fényképezési pontból, annak magasságából és helyzetéből körbe tekintve nézhetek körül. A hagyományos ingatlanséta nem képes bemutatni épülő, vagy még tervezőasztalon lévő otthonokat, házakat, nem alkalmas virtuális lakberendezésre, festési, burkolási változatok kipróbálására, berendezett helyiségeket nem tud megmutatni üresként, kiürítettként. Csak a meglévő ingatlanállapotot képes bemutatni. Nincs lehetőség az új otthonba költözés előtt a berendezési variációk megvalósítására, vagy a birtokbavételi üres állapot megmutatására sem. Virtuális séta készítés során a virtuális ingatlanséta nem korlátoz le a térbeli mozgásban, az épülő, félkész vagy csak a tervezőasztalon lévő házamban, lakásomban végig tudok sétálni, a valósághű élményt nyújtó 3d ingatlanséta során a legapróbb tervezési részletek - tervezési hibák, nem élhető terek - is a szemem elé kerülnek.

Megismerem Megrendelem

3D ingatlanséta, tudnivalók, ügyfélszolgálat, valóságű ingatlanséta, 3d virtuális ingatlanséta

Virtuális 3D séta készítő program tudnivalók

3d matterport virtuális séta készítés, 3d ingatlan séta készítés, 3d virtuális ingatlanséta tudnivalók

Az oldal tartalma: 3D ingatlanséta információk, tudnivalók építkezéshez, építkezés előtti tervezéshez, újépítésű lakások, házak birtokbaadáskori, berendezés nélküli bemutatásához, lakásfelújítás megtervezéséhez.


kulcsszavak: 3D ingatlanséta, tudnivalók, ügyfélszolgálat, valóságű ingatlanséta, 3d virtuális ingatlanséta | virtuális séta készítő program, 3d virtuális webséta ingatlanséta tudnivalók, virtuális ingatlanséta, újépítésű társasházi lakás, bemutatás, építészeti tervezés, építészeti látványtervek, virtuális séta készítés, lakásfelújítás, 3d virtuális ingatlanséta