3D virtuális ingatlanséta ingatlanbemutatáshoz

3D ingatlanséta újépítésű társasházi lakások, és családi házak bemutatásához ingatlanirodák, ingatlantanácsadók részére

Tűnjön ki, legyen első és mutassa be az eladó ingatlant virtuális 3D sétával!

GalériaEgy 3D séta rendelése

Ha újépítésű ingatlant mutatnék be és adnék el és ehhez keresem a jó megoldásokat

Eladó ingatlanok látványos, kényelmes és egyszerű bemutatása

A 3d interaktív ingatlanséta alaprajzból készül. A 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója a bemutatandó háznak, lakásnak. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha a bemutatás során az érdeklődővel együtt élőben sétálnánk végig az összes helyiségen.

Ingatlan hirdetéskor a legjobb fotók sem tudják bemutatni teljesen a belső tereket. Az ingatlanfotókon nem érzékelhetőek helyesen a távolságok, a mélységek és magasságok, révén csak 2 dimenziót, magasságot és szélességet mutatnak be. Az emberi szem a körülötte lévő teret 3D-ben érti meg igazán. Az újépítésű eladó lakások, házak pontos bemutatásra a 3D-s, virtuális sétás ingatlanbemutatás ezért alkalmas sokkal jobban a hagyományos fényképes hirdetés helyett. A sétán a térben teljesen szabadon navigálhat az érdeklődő, tetszőleges tempóban, szemmagassságban nézheti végig az összes helyiséget. Egyetlen 3D sétán a teljes ingatlan belső tereit végigjárhatja. A bemutatás helyett linkkel e-mailben vagy SMS-ben elküldött interaktiv, 3D-s moziszerű élményt nyújtó ingatlanséta teljesen és pontosan mutatja be az eladó ingatlan belső tereit, a méreteket, és a helyiségkapcsolatokat.

Ingatlanbemutatás lendületesen és egyszerűen!

Mutassa meg vevőjelöltjének képernyőn az eladó lakást vagy házat, tetszés szerint végigjárhatóan, 3D-ben, belülről, valósághűen, akár berendezve is. Nincs szükség időpontegyeztetésre, utazásra, nincsenek várakozással teli, holt idők.

A legszebb, ingatlanfotós által készített képek alapján sem tudják sokan eldönteni, hogy az adott lakásban, házban milyen lehet élni, nap-mint-nap oda hazatérni, mert a képek a teljes tér kis szeletét mutatják csak be. Nem látszanak a helyiségkapcsolatok, az elrendezés, a valódi távolságok és méretek. Az hirdetésekben bemutatott alaprajz és a szép képek alapján a legtöbb ember nem tudja “összerakni” az adott ingatlant.

>Felesleges és időtrabló utazások és hosszas szervezések és időpont egyeztetések helyett mutassa be érdeklődőjének előzetesen az általa kinézett ingatlant 3D-ben, valósághűen, egyéni elképzelés szerint bejárhatóan. Küldje el neki a megtekinteni szándékozott ingatlan virtuális sétájának linkjét okostelefonra SMS-ben vagy e-mailben és mutassa be neki ezt követően az ingatlant videóchatben, Skype, Viber, Duo, Meetz vagy Facebook Messenger segítségével.

Melyek a virtuális 3D ingatlanséta előnyei számomra az újépítésű ingatlanok bemutatásakor?

 
 

ELŐNYÖK

Ingatlanhirdetőként egy e-mailezhető, megosztható linket tudok az érdeklődőknek előre elküldeni.
...bemutatásonként ennyiszer 60-90 percet takarítok meg. A személyes megtekintés előtt biztos lehet a vevőjelölt, abban hogy tényleg az általam meghirdetett ingatlant keresi.
Az érdeklődők a lakást bármikor, bárhányszor, bárhonnét megnézhetik az ingatlansétán.
...én ezalatt a többi, számomra szintén fontos dologgal is foglalkozhatok.
Azonnal megnézhető az adott ingatlan, nem szükséges akár többszöri időpontegyeztetés a megtekintésre.
...a virtuális megtekintések során nem kell az érdeklődőket személyesen elkisérnem, ezért több időt tudok fordítani hirdetéskezelésre vagy például hideghívásokra.
A vásárlási döntés megalapozottan meghozható a 3D séta láttán
...több időm marad, mert csak a potenciális vevőket kell a személyes megtekintésre elkisérnem.
Megrendeléséhez csak egy alaprajzot és pár, az eladó ingatlan helyiségeiről mobiltelefonnal készített fotót kell küldenem.
...nincs szükség bonyolult megoldásokra a megrendeléshez, ezért gyorsabb, egyszerűbb egyszerűbb így megrendelni a 3D sétát.
Egyszer kell csak megrendelni egy ingatlanhoz a 3D sétát, utána bárhányszor, bárkinek elküldhetem.
...ez hatalmas segítség nekem, mert rengeteg időt spórolok meg azzal, hogy nincs eredménytelen "bocs, de nem erre gondoltam" megtekintő.
Megkapom az alaprajzból készített, méretpontos 3D virtuális ingatlansétát és minden 12 m2-nél nagyobb helyiségről 2-5 darab nagyfelbontású fényképet, melyet elküldhetek, megoszthatok, vagy saját hirdetéshez fel is tölthetek.
...egy ilyen figyelemfelkeltő, ingatlansétával hirdetett újépítésű eladó lakásra, házra lényeges több érdeklődés érkezik, a több érdeklődő közül az egyik sokkal nagyobb valószínűséggel lesz a Vevőm.

Kik választják a virtuális ingatlansétát újépítésű ingatlanok bemutatásához és eladásához?

Minden olyan igényes és az újra is fogékony ingatlantanácsadó, ingatlanokkal foglalkozó vállalkozó, aki a hagyományos fényképes hirdetés helyett időkímélő és hatékony módon mutatná be a portfóliójába felvett újépítésű ingatlanokat.

Azok, akik felismerik azt, hogy a 2023.01.01 - 2023.01.31 között 55 %-os kedvezménnyel megrendelhető 3D virtuális séták kiemelkedő hirdetési médiumok, melyek több érdeklődőt hozhatnak, számukra több információt adhatnak és segítségükkel előbb találnak gazdára az ingatlanok, előbb érkezhet meg a jutalék a számlára.

Azok, akik belátják, hogy a linkként elküldhető virtuális séta idő- és költségtakarékos megoldás mind az ingatlant bemutatók és hirdetők, mind az azt keresők számára.

Fontos tudnivaló

Az ingatlanséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.