Tudja meg, a virtuális 3D séta az ingatlanok bemutatását

2018.07.01 5553 3 5 perc olvasási idő 

A virtuális 3d séta verziók összehasonlítása

Matterport statikus, fényképalapú ingatlanséta és a valódi 3D-s interaktív, VR 360 ingatlanséta összehasonlítása

Hagyományos ingatlanséta 360o-os virtuális ingatlanséta
A hagyományos ingatlan séta alapja helyiségenként 2-3 statikus, fix pontból készült fénykép. A 2-3 kép között kattintással lehet lépkedni, ezzel valósul meg a "séta". Bárhová ! be-, fel-, át- és kinézhet. Az ágy alá, a szekrény tetejére, a hűtő mögé is. Sőt a kádba is beállhat. Megnézheti egy magas felnőtt vagy egy kisgyermek nézőpontjából is az összes helyiség összes sarkát. A 3D webséta használatával nincs kihagyott pont az ingatlan megtekintése során.
A képkészítéshez jobbára csak a reggel 9 és délután 4 óra közötti, felhőmentes, napsütéses idő alkalmas. A hagyományos ingatlan séta készítése kötöttségekkel jár, összevetve a 3d ingatlansétával, mely az eladás előtti bemutatás legjobb módja. Nincs sem időponthoz, sem időjáráshoz, sem napszakhoz, sem évszakhoz kötve a készítés. Borús, szürke időben is napsütötte, vidám ingatlan sétát mutathat meg vevőinek. A virtuális séta elkészítéséhez csak egy méretpontos alaprajz szükséges. A 3d virtuális séta készítése a Megrendelőnek nem igényel semmiféle előkészületet vagy rászervezést.
Szükséges egy nagyobb, a teljes lakásra, házra kiterjedő több órás takarítás, rendrakás is, hogy a webséta képeken "a lakás jól nézzen ki". A 3D webséta készítéséhez nincs szükség rendrakásra, takarítás, lakásdekorálásra. A napi rutin szerinti "a lakás lakva jó" állapot teljesen megfelel ahhoz, hogy a valósághű berendezéshez szükséges, mobiltelefonnal is elkészíthető képeket tetszőleges időben, megvilágításban, saját időbeosztása szerint készítse el a Megrendelő. A virtuális 3d webséta készítése a Megrendelő számára megfelelő ütemezéssel zajlik.
A hagyományos ingatlan séta létrehozásakor a statikus, helyszíni fényképek jó eséllyel munkanapon, munkaidőben az Ön otthonában készülnek. A 3D virtuális webséta készítéséhez csak alaprajz szükséges, ezért az ingatlanba nem érkezünk korábban, nem mászkáljuk össze a szőnyeget, nem kell kiküldeni a kutyust. A virtuális 3D séta a stúdiónkban készül.
A statikus fényképek alapján készült hagyományos ingatlan sétán utólag kell kitakarni, eltüntetni a drága képeket, az értékes HI-FI berendezést, a riasztót, vagy a biztonsági zárat. Ez időben hosszabbítja az átadást, és az árat is megnövelheti. A virtuális webséta 100%-ig biztonságos. A megmutatni nem kívánt tárgyakat, bútorokat egyszerűen nem illesztjük be a sétába, ezek a tárgyak az eladás miatt készített virtuális sétán nem láthatók. Kívánságra értéktelen utánzattal, méret, anyag-, és színazonos másolattal helyettesítjük, így a vizuális élmény megmarad.

A virtuális 3D ingatlanséta felhasználási területei

Az ingatlanséta felhasználása egyaránt javasolt építkezés, lakásfelújítás vagy ingatlaneladás során. Akár építkezik, akár felújít, vagy az ingatlaneladas lehetőségét tervezi, mindössze egy alaprajz szükséges ahhoz, hogy ötlete, elképzelése, célja megvalósuljon. Küldje el alaprajzát az alaprajz@ingatlanseta-3d.hu címre és mutassa be ingatlanát képernyőn az érdeklődőknek, ha eladja, önmagának és családjának, ha építtet, vagy felújít.

Ingatlan eladáshoz kényelmes és egyszerű bemutatás

Ingatlaneladás során a sorozatos, többszereplős időpontegyeztetések, a megszervezett, de lemondott megtekintések, csak hétvégi, vagy esti időpontban ráérő megtekintők legjobb "ellenszere" az otthonunk digitalizált változataként megtekinthető ingatlan séta. Egyetlen linkkel elküldhető, akik látták és az eladó lakását keresik, egyértelműen dönteni tudnak arról, hogy személyesen is megnéznék. 3D virtuális ingatlan séta kiválóan felhasználható lakás és családi ház eladás előtti részletes és valósághű bemutatásához. Nincs utazás, nincs eredménytelen megtekintés miatti időkiesés sem az eladónak, sem a vevőjelöltnek.

Lakásfelújításhoz interaktiv tervező

Ha felújítaná lakását és fejben meg van már az elképzelés, megnézhető az eredmény, a felújított, átfestett, átburkolt, átrendezett, vagy átépített otthon előre, még mielőtt egyetlen ecsetvonást is végzett volna. Hamar kiderül, hogy az elképzelés jó volt és a végeredmény az elképzelés szerinti, vagy éppen ellenkezőleg, valamin muszáj még változtatni, vagy máshogyan kell megtervezni. A hab a tortán, hogy mindezt töredékáron előre megtudhatja és újraterveztetheti. A lakásfelújítás eredményét előre megnézheti és a valósághű séta alapján eldöntheti, hogy az eredmény az elképzelése szerinti lesz.

Építkezés megkezdése előtt beléphet új otthonába

Építkezésnél a legnagyobb előnye, hogy az már az építkezés megkezdése előtt a 2 dimenziós fekete-fehér vonalas alaprajzot alapul véve az 3d séta az épülő új házunk, otthonunk 3D-s, valósághű, bejárható verzióját mutatja meg, ahogy ezen a videon is látható. Építkezők, házépítők még az első kapavágás előtt átléphetnek készülő új otthonuk küszöbén. Mérnöki tervrajzból készülő valósághű, méretpontos 3d séta bemutatja az épülő házat vagy lakást felépülés utáni állapotában. Megnézheti már ma azt az otthont amibe beköltözik 8-12 hónappal később.

A virtuális 3d séta verziókkal készíthető ingatlanséták

"Üres lakás" verzió

JÉÉÉ csomag - 18 600 Ft

Teljes beltér, burkolva, festve, szaniterekkel, berendezés nélkül

Mit tartalmaz?

 • Egyszínű vagy fehér falfestés
 • Hidegburkolatok és parketta
 • Ajtók, ablakok, világítás
 • Szaniterek
 • Lakócélú helyiségekről nagyfelbontású képek
 • 1 órás tanácsadás, konzultáció (munkaidőben), interaktív tervezés

Mikor ajánljuk?

 • Kiköltözés utáni üres, állapot bemutatása
 • Felújítás utáni kész állapot bemutatása
 • Építkezés utáni, beköltözhető állapot bemutatása

Tudjon meg többet!

Designer verzió

EJHA csomag - 30 500 Ft

Teljes beltér, designkatalógusból 3 féle verzióban berendezve

Mit tartalmaz?

 • Valósághű falfestés / falburkolat
 • Hideg- és melegburkolatok
 • Ajtók, ablakok, világítás
 • Szaniterek, függönyök, szőnyegek
 • Konyha-, szoba- és fürdőszobabútorok
 • Lakócélú helyiségekről nagyfelbontású látványképek
 • 2x1 órás tanácsadás, konzultáció (munkaidőben), interaktív tervezés

Mikor ajánljuk?

 • Ha üres lakást árul. A vevőknek a lakásban rejlő lehetőségek bemutatására
 • Ha új lakást szeretne berendezni. Ötletgyűjtéshez
 • Ha örökölt, berendezés nélküli lakást ad el. Az érdeklődést felkeltő bemutatáshoz.

Tudjon meg többet!

Valósághű verzió

AZTA csomag - 43 600 Ft

Teljes beltér, a küldött képek alapján valósághűen berendezve

Mit tartalmaz?

 • Valósághű falfestés / falburkolat
 • Hideg- és melegburkolatok
 • Ajtók, ablakok, világítás
 • Szaniterek, függönyök, szőnyegek
 • Konyha-, szoba- és fürdőszobabútorok
 • Küldött fényképek alapján valósághű berendezés
 • Lakócélú helyiségekről nagyfelbontású látványképek
 • 3x1 órás tanácsadás, konzultáció (munkaidőben), interaktív tervezés

Mikor ajánljuk?

 • Építkezés tervezési szakaszában a helyiségkialakítás és -kapcsolatok szemléltetésére, esetleges változtatási igények felméréséhez.
 • Építkezéskor a 8-12 hónappal későbbi, elkészült állapot valósághű bemutatása.
 • Ingatlaneladáskor a jelen bemutatása. Érdeklődők, lakásmegtekintők számára elküldhető, megosztható linkkel.

Tudjon meg többet!

"Üres lakás" verzió - JÉÉÉ csomag

Teljes beltér, burkolva, festve, szaniterekkel, berendezés nélkül

Ingatlanséta
Ingatlanséta
Ingatlanséta
Ingatlanséta

Teljesértékű virtuális élményt kap leendő háza tereiről. Még az építkezés megkezdése előtt, a bejárati ajtótól a legutolsó kamrasarokig lépésenként bejárhatja új otthonát. Pontosan úgy, mint amikor hónapokkal később először lép be a küszöbön.

Felnőtt és gyermek látómagasságából is megtapasztalhatja a tereket és a helyiségkapcsolatokat. A vonalas, fekete-fehér mérnöki tervrajzból és a statikus, a házat kívülről megmutató rajzolt látványtervekből nem derül ki, milyenek lesznek valójában új otthona belső terei. Egy utólagos átépítés árának töredékéért megrendelhető ingatlanséta alapján kiderülhet az is, ha a helyiségeken, a beosztáson, a nyílászárók helyén, méretén változtatna.

A virtuális séta készítése 450+ féle padló- és falburkolattal, fali- és mennyezeti festéssel, konyhabútor variációval, világítással rendelhető

Mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített ingatlanséta. Egyformán alkalmas a másfél szobás lakás és a 3 szintes, 6 szobás családi ház teljes belterének valósághű, méretpontos bemutatására. A teljes ingatlant bemutatja, készítésénél nincs négyzetméter vagy alapterület korlát. Az "Üres lakás" verzió adja vissza a kiköltözés vagy a teljes felújítás utáni üres, vagy az építkezés végeztével a beköltözés előtti kész, érintetlen állapotot. Nem tartalmaz lakásdekorációt, kiegészítőket, bútorokat.

Mikor ajánljuk?

 • Kiköltözés utáni üres, állapot bemutatása
 • Felújítás utáni kész állapot bemutatása
 • Építkezés utáni, a beköltözhető állapot bemutatása

A JÉÉÉ csomag ingatlansétái 450 féle falfestéssel, tapétával, fal- és padlóburkolattal (parketta, járólap, padlószőnyeg) rendelhetők meg.

Megrendelés során kérjük írja meg igényét, elképzelését. (pl. padló: anyag, szín, méret, falak: szín, anyag, beépített bútorok mérete és színe, szaniterek mérete és színe)

Részletek Megrendelés

Designer verzió - EJHA csomag

Teljes beltér, designkatalógusból 7 féle verzióban berendezhetően

Ingatlanséta
Ingatlanséta
Ingatlanséta
Ingatlanséta

Mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített ingatlanséta. Az "Üres lakás" verzióval ellentétben tartalmaz élethű berendezést, lakásdekorációt, kiegészítőket. Kisebb és nagyobb ingatlanok teljes bemutatására, a "milyen-lenne-ha" állapot láttatására, ötletadáshoz, egyformán alkalmas. Tartalmazza a lakásdekorációt, a kiegészítőket, a beépített és mintabútorokat. 7 féle divatos berendezési stílussal - contemporary, urban, country, classic, contrast, industrial, valentine - öltöztetjük hangulatossá, barátságossá, ingatalansétával bejárható otthonát.

Mikor ajánljuk?

 • Ha üres lakást árul. A vevőknek a lakásban rejlő lehetőségek - pl. berendezési lehetőségek -  bemutatására.
 • Ha új lakást szeretne berendezni. Ötletgyűjtéshez.
 • Ha örökölt, berendezés nélküli lakást ad el. Az érdeklődést felkeltő bemutatáshoz.

EJHA csomag ingatlansétái 7 stílusban, 450+ féle falfestéssel, tapétával, fal- és padlóburkolattal (parketta, járólap, padlószőnyeg) rendelhetők meg.

Megrendelés során kérjük írja meg igényét, elképzelését. (pl. padló: anyag, szín, méret, falak: szín, anyag, beépített bútorok mérete és színe, szaniterek mérete és színe). Hogyan rendezné be a lakást, milyen bútor- vagy konyha- vagy nappali szeretne látni "élőben". Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Részletek Megrendelés

Valósághű verzió - AZTA csomag

Teljes beltér, a küldött képek alapján valósághűen berendezve

Ingatlanséta
Ingatlanséta
Ingatlanséta
Ingatlanséta

Mérnöki vonalas vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból készített ingatlanséta. A bemutatni kívánt ingatlan valósághű, méretpontos, digitalizált változata. Alkalmas a jelen állapot bemutatására, mert a helyiségekről készült képek alapján szín és méretpontos berendezéssel, bútorokkal, beépített bútorokkal, világítással, szaniterekkel, függönyökkel, szőnyegekkel, fal- és padlóburkolattal készítjük. Az egyedi bútorokat méret és színazonos verzióval helyettesítjük.

Mikor ajánljuk?

 • Építkezés tervezési szakaszában a helyiségkialakítás és -kapcsolatok szemléltetésére, esetleges változtatási igények felméréséhez.
 • Építkezéskor a 8-12 hónappal későbbi, elkészült állapot valósághű bemutatása.
 • Ingatlaneladáskor a jelen bemutatása. Érdeklődők, lakásmegtekintők számára elküldhető, megosztható linkkel

Az AZTA csomag ingatlansétái valóságot hűen bemutató fali és padlóburkolatokkal, festéssel, bútorokkal és berendezési tárgyakkal, kiegészítőkkel, dekorációval készülnek.

Megrendelés teljesítését az ingatlan belső tereiről készített és elküldött képek alapján végezzük. A valósághű bemutatást egyedi készítésű bútorok, berendezési tárgyak esetén szín és mérethű változattal helyettesítjük.

Részletek Megrendelés

Megfizethető áron rendelhet 3D sétát eladó ingatlana bemutatásához!

Kitűnhet a hasonlók közül, ezért feltűnő hirdetése több érdeklődőt hoz, akik közül az egyik A vevő lesz!

Próbálja ki most!

A virtuális 3d séta előnyei

A mérnöki tervek alapján készült 3d virtuális séta segítségével képernyőn végigjárható az építés előtt álló ház. A virtuális beltéri séta élethűen mutatja be a 3 dimenziós teret, a helyiségek méretét, a közöttük lévő távolságokat és kapcsolatokat, a nyílászárók helyzetét, a természetes és mesterséges fényeket akár a nappali, akár az esti órákban, a berendezhetőséget. Lehetőség van a padló- és falburkolatok modellezésére, a tervezett méret- és színhelyes bútorok és berendezési tárgyak elhelyezésére. A beltéri séta azt a látványt adja át, amit élőben a már felépült házban végigélhet az építtető / megrendelő. A valóság időben előre virtuálisan megtekinthető, ami azért fontos, mert így kiderülhetnek az építtető / megrendelő olyan esetleges változtatási, módosítási igényei, amelyeket egy felépült házban csak nagy költségek és kompromisszumok árán lehet megvalósítani. Az esetleg felmerült módosítási, változtatási igényeket a terven és annak alapján a virtuális sétán módosítani a felépült házon végzett módosítások árához képest annak töredékért lehet.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

 • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
 • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
 • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

3D ingatlanséta összehasonlítás. Ingatlanséta változatok.

3D virtuális ingatlanséta összehasonlítás. Üres lakás verzió | Trend szerinti berendezés | Valósághű berendezés verzió

kulcsszavak: 3d, virtuális, ingatlanséta, minta, valósághű, berendezés, alapterület, világítás, , kiköltözés, építkezés, felújítás, megrendelés, alaprajz, alapterület, teljes felújítás, összehasonlítás

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!