3D ingatlanséta összehasonlítás

Az interaktív virtuális 3D ingatlanséta előnyei a hagyományos fotóalapú ingatlansétákkal szemben

Fotóalapú, hagyományos ingatlanséta 360o-os virtuális ingatlanséta
Mennyire interaktív?
Sajnos semennyire A hagyományos ingatlanséta alapja helyiségenként 2-3 statikus, fix pontból készült fotós által készített fénykép. A 2-3 kép között kattintással tudok lépkedni, ezzel valósul meg a "séta". A helyiségeket a fotós mutatja be, nincs interaktivitás, csak azt láthatom, amit ő lefényképezett.  100%-ban! A kötetlen mozgásnak köszönhetően bárhová ! be-, fel-, át- és kinézhetek. Az ágy alá, a szekrény tetejére, a hűtő mögé is. Sőt a kádba is beállhatok. Megnézhetem egy magas felnőtt vagy egy kisgyermek nézőpontjából is az összes helyiség minden szegletét. A 3D ingatlanséta használatával nincs kihagyott pont az ingatlan megtekintése során.
Borús, esős novemberi időben is vidám 3D séta készíthető?
Sajnos nem A statikus képek készítéséhez jobbára csak a reggel 9 és délután 4 óra közötti, felhőmentes, napsütéses, lehetőleg tavaszi, vagy nyári - a fotózáshoz megfelelően megvilágított - idő alkalmas. Megfelelő mennyiségű és minőségű fény hiányában a a fényképek életlenek, fakók, figyelmet fel nem keltőek lesznek. Home-staging hiányában a készített képek által bemutatott ingatlan nem kelti fel kellő módon a megtekintő érdeklődését. A hagyományos ingatlanséta készítés a kellő megvilágítás, a figyelmet felkeltő utólagos dekoráció, a helyiség be- és elrendezés plusz igénye miatt csak többletköltséggel, nagyobb időráfordítással, időtrablószervezéssel jár. Igen, pont ez a jó benne! Nincs sem időponthoz, sem időjáráshoz, sem napszakhoz, sem évszakhoz kötve a készítés. Borús, szürke időben is napsütötte, vidám ingatlanséta készül az épülő, vagy építtetett otthonhoz vagy eladáskor az eladó lakáshoz, házhoz. A virtuális séta elkészítéséhez csak egy méretpontos alaprajz szükséges. A 3d virtuális séta készítése Megrendelőként nekem nem igényel semmiféle előkészületet vagy rászervezést. Minden 3D virtuális árában az utólagos dekoráció, a "rendrakás", és a kellően szép, harmonikus megvilágítás benne foglaltatik.
Mennyit vesz el ez az egész az időmből?
Tapasztalatok alapján a hagyományos ingatlanséta készítésére akár 7-8 órát is rá kell szánnia A statikus, helyszíni fényképek jó eséllyel munkanapon, munkaidőben az Ön otthonában készülnek, vagy a szabad hétvége jópár óráját kell rászánnia a fotózásra.    Csak annyit, ameddig elküld egy e-mailt. A 3D virtuális ingatlanséta készítéséhez csak az alaprajz e-mailben történő elküldése szükséges. Az ingatlanba nem megyünk el, nem járkáljuk össze a szőnyeget, nnem kerül sor egy kisebb fotóstúdió kihelyezésre a szép képek készítéséhez, nincs szükség nagytakarításra, rendrakásra. Elég egy e-mailt elküldenem, a virtuális 3D séta a Ingatlanséta stúdióban készül
További előnyökről olvasnék
A Gyakran ismételt kérdések oldalon több hasznos információt is talál.
ingatlanséta összehasonlítás, 3D ingatlanséták összehasonlítása

3D ingatlanséta összehasonlítás

3d matterport virtuális séta készítés, 3d ingatlanséta összehasonlítás, virtuális séta készítő program

Az oldal tartalma: A határtalan és korlátlan szabadságot nyújtó virtuális, böngészőben megtekinthető 3D-s ingatlanséta összehasonlítása a helyszíni fényképek összefűzésével készített, kattintós sétával.


kulcsszavak: ingatlanséta összehasonlítás, 3D ingatlanséták összehasonlítása | ház alaprajz 3d, ingatlanséta, 3D virtuális séta, Matterport séta, 3D virtuális ingatlanséta, összehasonlítás, 360 fokos virtuális ingatlanséta, 3d matterport virtuális séta készítés, matterport virtuális séta készítés, virtuális séta készítő program