3d séta lakáseladáshoz, 3d virtuális ingatlanséta eladó lakáshoz

3D ingatlanséta lakást, házat eladó magánszemélyek részére

Tűnjön ki, legyen első és hirdesse eladó ingatlanát virtuális 3D sétával!

MegismeremMegrendelem

Ha jobb áron adnám el a lakásomat, házamat és kitűnnék a sok egyforma hirdetés közül egy jó megoldással

Nem kell pénzt költenem az ingatlanhirdetésem kiemelésére!

Virtuális sétával hirdetve kitűnök a többi hirdetés közül. A 3d interaktív ingatlanséta készítéshez az eladó ház vagy lakás alaprajzát használják fel, így a 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója az ingatlannak. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha az érdeklődők élőben sétálnának végig az összes helyiségen. Ezzel az ingatlaneladás egyik legidőigényesebb és legmegterhelőbb szakaszát, a személyes bemutatást, idegenek fogadását és az időben hozzájuk igazodást, a "csak hétvégén vagy az este munka után érek rá" helyzetet el tudom kerülni.

Ha virtuálisan mutatom be az eladó ingatlant, akkor elegendő a telefonon érdeklődőnek a séta linkjét elküldeni, akár SMS-ben vagy e-mailben és elég csak a valós érdeklődőket, a tényleges vásárlási szándékkal érkezőket fogadni személyesen. Ez akkor is nagy segítség, ha örökölt ingatland adok el egy másik városban, mert nem kell minden alkalommal oda-vissza utazni, ha egy érdeklődő jelentkezik.

3D-ben minden emberibb

Ingatlaneladáskor a legjobb fotók sem tudják bemutatni a belső tereket. A fotókon nem érzékelhetőek helyesen a távolságok, a mélységek és magasságok, révén csak 2 dimenziót mutatnak be. Az emberi szem a körülötte lévő teret 3D-ben érti meg igazán. Ezért alkalmas tökéletesen a fényképes hirdetés helyett a 3D-s, virtuális sétás ingatlanbemutatás az eladó lakások, házak pontos bemutatására. A sétán a térben teljesen szabadon navigálhat az érdeklődő, tetszőleges szemmagassságban nézheti végig az összes helyiséget. Egyetlen 3D sétán a teljes ingatlan belső tereit végigjárhatja. Az interaktív, 3D-s moziszerű élményt nyújtó ingatlanséta teljesen és pontosan mutatja be az eladó ingatlan belső tereit, a méreteket, és a helyiségkapcsolatokat.

Melyek a virtuális 3D ingatlanséta előnyei számomra ingatlan eladáskor?

 
 

ELŐNYÖK

Az interaktív sétán minden érdeklődő megnézheti az eladó házamat, lakásomat belülről és babaháznézetből is. Biztonságos, mert csak azt építik be be a sétába, amit én szeretnék.
...ki lehet szűrni az érdeklődők közül a csak nézelődőket, az ingatlanturistákat, mert a 3D sétán bemutatott eladó ingatlanom láttán kiderül, hogy nem is az én házamat keresik.
Saját kezembe vehetem az eladó ingatlanomhoz készített hirdetést.
...nem kell ingatlanfotóst megbíznom, nem kell több hónapig rendszeresen költenem a képes hirdetésre, mert mégis figyelmet felkeltően és kiemelkedően tudom bemutatni az ingatlant.
Az ingatlanügynök jutalékával nem kell megemelnem az eladási árat ahhoz, hogy valódi vevők érdeklődését felkeltve bemutathassam minden érdeklődőnek az eladó ingatlanom.
...versenyképes áron tudom meghirdetni az ingatlant. Az esetleges hasonló adottságúak közül az én ingatlanom az alacsonyabb ára miatt hamarabb talál vevőre, előbb jutok a pénzhez és hamarabb tudok továbblépni.
A 3d séta láttán el tudja a leendő vásárló dönteni, hogy a rendelkezésre álló belső tereket beköltözés után mennyire jól tudja kihasználni.
...megtudhatja, hogy a nappaliban mennyi hely jut a bútorainak, mennyi hely jut a mosógépnek a háztartási helyiségben, hogyan helyezheti el a hálószobában az ágyát és a gardróbját. A méretek miatt már célirányosan fogja az eladó ingatlanomat keresni.
Az ingatlanom eladási árát növelheti az, ha a több, a virtuális berendezővel készített, a helyiségekhez illő berendezési tervet mutathatok be a leendő vásárlónak.
..."élőben láthatók" több elrendezésben a hálószoba, a nappali, vagy a hálószoba berendezési tervei.

Fontos tudnivaló

Az ingatlanséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

Kik választják a virtuális ingatlansétát ingatlaneladáshoz?

Minden olyan eladó, aki nem akar hónapokat tölteni a hirdetgetéssel, nem akar feleslegesen fizetni az átlagostól kitűnés nem hozó hirdetésre és fényképekre, nem akar foglalkozni a sokszor pihenőnapokon, hétvégéken kapott telefonhívások felvételével, előbb szeretne a pénzéhez jutni, előbb szeretne továbblépni, továbbköltözni.

Azok, akik többre vágynak a sablonos, tömeges megoldásoknál és a többségnél jobban akarnak ingatlant hirdetni és eladni.

Azok, akik belátják, hogy a virtuális sétás bemutatásra nem kell a fontos és értékes szabadidőt rászánni, a hatékonysága sokszorosa az ingatlanos által történő bemutatásnak, a virtuális séta ára összességében kevesebbe kerül, mint a hirdetésre szánt összeg.

Megrendelem