3d séta építkezéshez, 3d séta építkezőknek, 3d virtuális ingatlanséta

3D ingatlanséta családi házat építők részére

Már a tervrajzok alapján megnézhetem a leendő házam, otthonom belső tereinek felépített, 3D-s, virtuális, valósághű verzióját

MegismeremMegrendelem

Ha már építkezem, vagy még csak tervezem és keresem a jó megoldásokat

Virtuális séta készítés szolgáltatás!

A 3d interaktív virtuális ingatlanséta alaprajzból készül. A 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója tervezett vagy épülő családi házamnak, lakásomnak. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha élőben sétálnék végig az összes helyiségen. A 3d séta előre megmutatja, milyen lesz a 8-14 hónap alatt felépülő házam. Belülről. Élethűen. A 3d-ben látottak alapján lehetőségem van, még az építkezés megkezdése előtt - ésszerűségi, kényelmi vagy egyéni szempontok alapján - megváltoztatni az alaprajzot, a felépítendő házat. A virtuális séta készítése és megtekintése az építkezés megkezdése előtt biztosítékot ad arra, hogy valóban az igényem szerinti lesz az épülő ház. A virtuális séta készítés nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint egy kész ház utólagos átalakítása.

Meg tudok bizonyosodni arról, hogy a kézhez kapott alaprajz alapján valóban az a ház épül fel, amire vágytam, amiben minden családtagom jól érzi magát és mindenkinek és mindennek lesz elegendő helye. A virtuális séta készítő program segítségével az építendő ingatlanról elkészített 3d virtuális séta pontosan erre adja meg a választ.

Az alaprajz életre kel

A hosszabb tervezés után elkészülő új családi ház mérnöki alaprajzán minden helyiségének minden mérete számokkal leírva, méretvonalakkal megjelölve pontosan látszik. Falvastagság, belmagasság, ablakméret, a közlekedő alapterülete, a konyhabútor hosszúsága, sőt a garázsajtó szélessége is. A fekete-fehér számok mögött azonban jó lenne meglátnom az új, otthonos lakás valódi tereit, az emberléptékű tényleges méreteket. Egy fekete-fehér méretvonalas műszaki alaprajz a legkevésbé sem képes arra, hogy megmutassa új lakása, ház valódi térélményét. A műszaki alaprajzok mellé néhány építésziroda kézzel rajzolt és színezett külső látványképeket is kínál. Ezeken a képeken a háztetőn a cserép színe, vagy a garázsbeálló térkőburkolata, a kerítés magassága, a vakolat színe és néhány facsemete jól látszik, de a kép nem mutatja be a lakás, vagy a családi ház belső tereit. Azt a teret amiben nap-mint-nap élni fogok, amit használok, átélek.

Melyek a virtuális 3D ingatlanséta előnyei számomra építkezéskor?

Az elkészült mérnöki tervrajz alapján 3D-s, interaktív sétán megnézhetem leendő házam belülről és babaháznézetből is. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatom. Könnyebben átláthatom a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudjom mondani igényemet, elképzelésemet, ezért könnyebb megtervezni a házamat, vagy egyszerűbb véglegesíteni a meglévő terveket.

 
 

ELŐNYÖK

Már az építkezés megkezdése előtt 3D-ben nézhetem meg a házam belső tereit, nagyságukat, kapcsolatukat.
...beléphetek a házam ajtaján, végigsétálhatok minden helyiségen, képernyőn keresztül megtapasztalhatom a távolságokat, a méreteket.
2023.01.01 - 2023.01.31 között 23.5 %-os kedvezménnyel kapom meg a 3D sétát az épülő otthonomhoz.
...ha élek az akciós idő alatti árkedvezményes rendelési lehetőséggel, akkor ugyanazt a 3D sétát megkapom 23.5 %-kal kevesebbért.
Közös ötleteléshez, véleménykéréshez el tudom küldeni a séta linkjét
...ismerőseimmel, tapasztalt hozzáértőkkel, barátokkal, vagy a közösségi oldalakon megosztva a 3D séta linkjét, több sem többet lát alapon elismeréseket, építő jellegű hozzászólásokat is kaphatok.
Egyedülálló, máshol nem rendelhető 100%-ban virtuális 3D sétát rendelhetek, amivel sokkal több vizuális információhoz jutok és akár az építkezést befolyásoló döntéseket is hozhatok
...még időben megtudhatom a 3D-s bejárás segítségével azt, hogy mennyire lesz élhető az új otthonom, esetleg hol kell és hol lehet még változtatni a terveken.
A 3d séta láttán el tudom dönteni, hogy a rendelkezésre álló belső tereket mennyire jól tudom kihasználni
...megtudhatom, hogy L vagy U alakú kanapé fér el jobban a nappaliban, mennyi hely jut a mosógépnek, hol lehet és mennyi helyet foglal el a ruhaszárító.
több, a virtuális berendezővel készített, helyiségekhez illő berendezési terveket nézhetek meg
..."élőben láthatom" mekkora ágy, gardróbszekrény és íróasztal fog elférni milyen elrendezésben a nagyobbik gyerekszobában.
a virtuális séta ára nem függ az alapterülettől, a szobák számától, a helyiségek tagoltságától
...az árak megfizethetőek, rendszeres 30-40%-os akciókat is hirdetek, érdemes feliratkozni az e-mail listára vagy a Facebookon követni az oldat. Kérhető egyedi árengedmény is, ha a teljes szint helyett csak pár helyiség 3D sétáját rendelném meg.

Fontos tudnivaló

Az ingatlanséta nem lakberendező alkalmazás, hanem 3d-s, méret-, anyag- és színhű megjelenítést biztosító webes applikáció, mely a berendezést, burkolást, festést és elrendezést méret- és színpontos 3D-s modellekkel jeleníti meg.

Kik választják a virtuális ingatlansétát?

Minden olyan igényes és az újra is fogékony építkező, lakást, házat építtető, aki szeretné új otthonával kapcsolatos saját elképzeléseit, ötleteit még a megvalósítás előtt ellenőrizni és az elkészült látványtervek alapján lehető legjobb verziót kiválasztani.

Azok, akik többre vágynak a sablonos, tömeges megoldásoknál és a többségnél jobbat akarnak és tudnak készíteni, tervezni, megvalósítani.

Azok, akik belátják, hogy egy virtuális sétán jóval lcsóban megváltoztathatják akár a teljes épülő házuk elrendezését azért, hogy élhetőbb tereket valósítsanak meg, míg ugyanezt a már felépült házban több százezres, milliós összegből tudják csak utólag és talán csak kompromisszumok árán megvalósítani.

Megrendelem