3d séta szerződés, 3d virtuális ingatlanséta keretszerződés

Árkedvezményes és kényelmes megrendelési lehetőség ingatlanközvetítést végző cégek, vállalkozások, vállalkozók számára.

A Keretszerződés lehetővé teszi az egyszerre több 3D séta, kényelmes, egyszerű megrendelését. A Keretszerződéssel rendelkezők rendszeresen kedvezményes áron - a normál árhoz képest általában 20-60 % közötti kedvezménnyel - adhatnak megrendelést. Egy-egy akciós időszak általában 15-30 napig tart, mely alatt számukra a 20-60 % közötti árengedmény él. 2024.05.01 - 2024.05.31 között 35 %-os az adott kedvezmény mértéke az első 4 3D séta megrendelésekor.

A Megrendelő űrlapot csak az első megrendelés során kell kitölteni és elegendő ezen az oldalon az Üzenet mezőbe feltüntetni a megrendelni kívánt 3D séta elnevezéseket és darabszámokat. Az első megrendeléskor kapott visszaigazoló e-mailben lesz olvasható az egyedi ügyfélazonosító (IS3D-K-aaaa bbbbbb formában). Ezt az azonosítót kell beírni minden alkalommal egy újabb 3D séta árának kiegyenlítésekor az utalás közlemény rovatába. A kezdeti megrendelés(eke)t követő, későbbi időpontban adott rendelés(eke)t elegendő vagy a kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu e-mail címre küldött üzenettel, vagy a +36 20 2149098-as telefonszámon jelezni, illetve lehetőség van közösségi oldalainkon Facebook | Instagram | Twitter is rendelést leadni egy egyszerű üzenettel.

Keretszerződéssel rendelhető 3D séta verziók: "Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat", "Építésztervezői 3D virtuális séta változat"

Új szerződők számára a szerződés megkötésével a(z) "Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat", vagy a(z) "Építésztervezői 3D virtuális séta változat" elnevezésű 3D séta rendelésekor a séták árából elérhető kedvezmény mértéke a 2024.05.01 - 2024.05.31 között elküldött, legfeljebb 4 darab megrendelés esetén: 35 %-os kedvezmény. A 35 %-os kedvezmény kizárólag a 2024.05.01 - 2024.05.31 közötti időtartam alatt küldött rendelésekre vonatkozik, az ezt követő újabb akciós, kedvezményes áras időszakban ettől eltérő mértékű kedvezmény lesz érvényes.

A már érvényes szerződéssel (korábbi időpontban kötöttek Keretszerződést és az a rendelés napján érvényes) rendelkezők a 2024.05.01 - 2024.05.31 között meghirdetett akciós időszakban, vagy az azt követő újabb akciós, vagy normál áras időszakban, valamint az új szerződők az első 4 sétán felül a mindenkori akció mértékéhez igazodóan (ez 2024.05.01 - 2024.05.31 között 28 %-os kedvezmény) rendelhetnek ingatlansétát.

Összefoglalva: 2024.05.01 - 2024.05.31 között új szerződőként legfeljebb 4 "Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat", vagy a(z) "Építésztervezői 3D virtuális séta változat" elnevezésű 3D sétát 35 %-kal kevesebbért rendelhetek, a(z) 5. és további "Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat", vagy a(z) "Építésztervezői 3D virtuális séta változat" elnevezésű 3D sétát pedig 28 %-os kedvezménnyel kapom meg, akár akciós, akár normál áras időszakban rendelek, akár új szerződő vagyok, akár korábban kötött, érvényes szerződéssel rendelkezem. A 4 darab séta megrendelésén felül, vagy a(z) 2024.05.01 - 2024.05.31 közötti időszakot követő újabb akciós időszakban, a mindenkori akció mértékéhez igazodva rendelhetek meg újabb 3D sétá(ka)t. A mindenkori akció mértékéhez igazodva a mai napon az első 4 3D sétát 35 %-os árkedvezménnyel rendelhetem meg, ezt követően minden további 3D sétát 28 %-os kedvezménnyel rendelhetek meg.

A Keretszerződés letöltéséséhez kattintson ide. A Keretszerződés (céges) e-mail címhez kötődik, kitöltve és visszaküldve kizárólag kék tollal és cégszerűen aláírt, beszkennelt vagy fotózott, nyomtatható méretű PDF-ként fogadjuk el!

Ha a szerződés megkötését szóban szeretné elkezdeni, kérjük hívja a +36 20 214 9098-as számot munkaidőben (H-P: 9:30-18:00), és mondja el kérését, melyet fogadunk és az elkért e-mail címre leírva visszaküldünk. A visszaküldött üzenetre kapott megerősítő válasz - pl. "OK", "ok", "rendben", "igen" - megérkezése után Ügyfélszolgálatunk elküldi az aláírandó szerződést PDF-ként e-mail címre.

Ingatlanközvetítést végző vállalkozás adatai

Kérem, adja meg a vállalkozás, cég vagy hálózat nevét!
Kérem, adja meg a vállalkozás adószámát!
Kérem, töltse ki az irányítószám mezőt!
Kérem, töltse ki a település mezőt!
Kérem, töltse ki az utca mezőt!
Kérem, töltse ki a házszám mezőt!

Ingatlanközvetítést végző vállalkozás kapcsolattartójának adatai

Kérem, adja meg vezeték- és keresztnevét!
Kérem, töltse ki a telefonszám mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail cím mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!

(*): kötelező adatok

A Keretszerződést a Keretszerződés letöltése gombra kattintva töltse le, nyomtassa ki, írja alá cégszerűen (kék színű tollal) és az aláírt példányt színesben beszkennelve vagy mobiltelefonnal jó minőségben, dokumentumfényképező alkalmazással lefotózva PDF csatolmányként küldje vissza a kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu e-mail címre.

Tisztelt Ingatlanséta 3D !

Keretszerződést kívánok kötni az alábbiak figyelembe vételével és vállalásával.

 • Vállalom, hogy a keretszerződés űrlapot pontosan és a valóságnak megfelelően töltöm ki.
 • Vállalom, hogy a keretszerződés megkötésekor a szerződéskötési díjat - 31.200 Ft-ot - a(z) OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11711010-21455508-00000000 számú számlára 24 órán belül elutalom ezen űrlap elküldése után automata visszaigazolásaként kapott üzenetben található egyedi azonosítóm az utalás Közlemény rovatába beírásával.
 • Vállalom, hogy a szerződés keretében készíttetett 3D sétákhoz ezen e-mail cím felhasználásával töltöm fel a számomra biztosított tárhelyre az ingatlanséta elkészítéséhez szükséges méretpontos alaprajzot és a helyiségenként készített 2-3 db, mobiltelefonnal készített fényképet, melyek a helyiségek gépészeti és berendezési tárgyait, padló- és fal- és mennyezetburkolat anyagát, színét, mintáját mutathatják be.
 • Vállalom, hogy a szerződés keretében megrendelt 3D séták saját weboldalra és / vagy saját előfizetésben használt hirdetési oldal(ak)ra feltöltött hirdetési szövegében, és/vagy a kapcsolattartó adatoknál az űrlapon megadott telefonszámot és e-mail tüntetem fel.
 • Vállalom, hogy az űrlap kitöltése után a letöltött PDF formátumú Keretszerződést kinyomtatva, cégszerűen aláírva, színes fényképként / szkennelve 1 példányban PDF formátumban küldöm vissza.
 • Kijelentem, hogy a megrendelt 3D-s, interaktív ingatlansétákat és a lakócélú helyiségeikről készült nagyfelbontású képeiket legfeljebb az ingatlan eladásának napjáig kívánom hirdetéseimben használni. Az eladás tényéről 24 órán belül írásban üzenetet küldök a Ingatlanséta 3D ügyfélszolgálatnak a kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu e-mail címre, melyben az eladott ingatlant bemutató 3D séta sorszámát is megírom.
 • Tudomásul veszem, hogy 2024.05.01 - 2024.05.31 között elküldött, legfeljebb 4 megrendelésemet az érvényes Keretszerződés miatt 35 %-os árkedvezménnyel kapom meg, mind a "Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat", mind a "Építésztervezői 3D virtuális séta változat" elnevezésű 3D séta rendelésekor. A szerződés keretében megrendelt 3D sétákat 35 % kedvezménnyel a(z) Bútorok nélküli 3D virtuális séta változat ingatlanséta esetében 39.000 Ft, míg a Építésztervezői 3D virtuális séta változat ingatlanséta esetében 93.600 Ft-ért kapom meg.
 • Tudomásul veszem, hogy a(z) 5. és minden további ingatlansétát a 2024.05.01 - 2024.05.31 között meghirdetett akciós időszakban, vagy az azt követő újabb akciós, vagy normál áras időszakban a mindenkori akció mértékéhez igazodva, jelenleg 28 %-os kedvezménnyel rendelhetem meg. A mindenkori akció mértékéhez igazodva a mai napon az első 4 3D sétát 35 %-os árkedvezménnyel rendelhetem meg, ezt követően minden további 3D sétát 28 %-os kedvezménnyel rendelhetek meg.
 • Tudomásul veszem, hogy a megrendelt 3D séta a feltöltött és a séta alapjául szolgáló alaprajz összetettségétől, tagoltságától függően 12-96 órán belül készül el.
 • Tudomásul veszem, hogy a Ingatlanséta 3D galéria oldalon az általam hirdetett ingatlan(ok) 3D-s sétája referenciaként beazonosíthatatlanul, megkereshetetlenül szerepelhet.
 • Tudomásul veszem, hogy a Ingatlanséta 3D weboldalt üzemeltető vállalkozás minden beazonosíthatságra alkalmas adatot üzleti titokként kezel és azt harmadik félnek nem adja ki.
 • Kérem, hogy az űrlapon megadott telefonszámomat és e-mail címemet rendeljék a Szerződéshez.

Keretszerződés letöltése

3d séta szerződés, 3d virtuális ingatlanséta keretszerződés

3d séta szerződés, 3d virtuális ingatlanséta keretszerződés

3d séta szerződés, 3d virtuális ingatlanséta keretszerződés

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: 3d séta szerződés, 3d virtuális ingatlanséta keretszerződés | 3d séta szerződés, 3d virtuális ingatlanséta keretszerződés