a Megrendelő megtervezett új otthonának bemutatását

2018.07.01 1721 3 5 perc olvasási idő 

Tervezés alatt álló családi ház interaktív, virtuális bemutatása 3D websétával

Mihez használható nagyon jól?

  • A terv(ek) kiválasztásához. A weblapon az emelt szintű homlokzati látványtervek mellett fotorealisztikus minőségű beltéri képek és egy-egy interaktív, valósághű 3D-s séta is bemutathatja az eddig tervezett és felépített házakat. A megrendelő több vizuális információt kap, könnyebben dönt és egyszerűbben tud választani a referenciamunkák közül. ... ilyesmit szeretnénk, de legyen itt kicsit szélesebb, ott kicsit "nagyobb"... Az már elkészült tervet átdolgozni könnyebb, mint egy újat ismét a nulláról létrehozni.
  • Az igényfelmérés folyamatához. Az első megbeszélés során, az igényfelmérést megelőzően vagy annak részeként a referenciamunkák bemutatásához. ...igen, ez így nagyon tetszik, ezt választjuk, csak eggyel több hálószobát szeretnék... 3D-s ingatlansétával interaktívan, látványosan és meggyőzően mutathatók be az elkészült házak. Ennek alapján a megrendelő kiválaszthatja az elképzeléseihez legközelebb álló tervet, melyet saját háza meg/továbbtervezéséhez fel lehet használni.
  • A tervvázlat(ok) bemutatáshoz. Az elkészült tervvázlatok, kézi skiccek 3D-ben interaktívan végigjárhatók lesznek és ennek alapján kiválasztható az a verzió, amelyikből a számítógépes változat és később a végleges terv készül. ...mindhárom első verzió tetszik, de valahogy ezt érezzük magunkénak legjobban, mert ...
  • A tervkészítés véglegesítéshez. A végleges, elfogadott tervrajz alapján készülő 3D-s interaktív sétán a megrendelő még az építkezés megkezdése előtt megnézheti, végigjárhatja leendő házát. ...de jó, élőben meg tudom nézni a leendő házunkat, el tudom képzelni a berendezést / kezdeni tervezni a berendezést ...

Mutassa be megrendelőjének a tervezett új otthont virtuálisan!

Nézzen meg egy otthont 4 ingatlanséta változatban!

Ingatlanséták 4 verzióban. 1) ALAP csomag. Szerkezetkész verzió. 2) JÉÉÉ csomag. Birtokbavétel előtti állapotot bemutató verzió. 3) EJHA csomag. Változat az elképzelt fal- és padlóburkolatokkal. 4) AZTA' csomag. Igény szerinti berendezéssel

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

ALAP csomag. Szerkezetkész verzió

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

JÉÉÉ csomag. Birtokbavétel előtt

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

EJHA csomag. Elképzelt berendezéssel

Virtuális ingatlanséta lakás, ház, otthon bemutatáshoz

AZTA' csomag. Igény szerinti berendezéssel

Milyen előnyöket ad a munkájához?

Online + gyors + látványos = siker

Az elkészült mérnöki tervrajz alapján a megrendelő 3D-s interaktív sétán megnézheti leendő házát belülről és babaháznézetből. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatja. Könnyebben átlátja a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudja mondani igényét, elképzelését, ezért könnyebb megtervezni a házát, vagy egyszerűbb véglegesíteni a meglévő terveket. A 3D séta és az igényfelmérés során rögzítettek alapján egyszerűbb felmérni a tervezési időt, kevesebb tervmutációt kell készíteni és könnyebb pontos árajánlatot és elkészülési időt is meghatározni. A viruális 3d ingatlanséta akkor is nagyon hasznos, ha a megrendelő egy hozott - kisebb-nagyobb átalakítást, áttervezést igénylő - tervrajz vagy konkrét elképzelés alapján szeretne építkezni. Az egyeztető megbeszélésre elkészített 3D séta alapján a megrendelő egyszerűbben és pontosabban át tudja adni saját szavaival megfogalmazott elképzelését az építész tervezőnek. A többfordulós tervezés, párhuzamos tervezés, tervvázlat átdolgozás, újratervezés, "mi-lenne-ha" kérdések felvetése és a rájuk adott választervek elkészítése elkerülhető, ha képernyőn 3D-ben egyből megnézhetők a terek és helyiségek. Az egyeztetéshez a személyes találkozás sem szükséges, mert a házról készített, az aktuális állapotot bemutató 3D séta egy tetszőleges böngészőprogrammal bárhol és bármikor megnyitható, így a megbeszélés akár online is történhet.

Hogyan működik?

Ha a megrendelő elképzelései csak nagy vonalakban léteznek

Bemutató referenciamunkákhoz rövid határidővel elkészítem a 3D-s, interaktív valósághű sétákat. A képernyőn nézhető 3D séta segítségével akár az első megbeszélés, igényfelmérés alatt is pontos információkat kaphat a megrendelőtől a tervezéshez. Egy-egy referenciamunkához - igény szerint - többféle burkolással, be- és elrendezéssel is készülhet séta (pl. minimal stílus, konzervatív stílus). A séták saját weboldalba tetszés szerinti méretben beágyazhatók és saját munkaként tüntethetők fel, de külső linkről is megnyithatók, és igény szerint bármikor megváltoztathatók. A sétákból - egy-egy nézőpontból - nagyfelbontású fotorealisztikus képek is készülnek, melyek szintén bemutathatók a weboldalon és a referencia galériában.

Ha a megrendelő pontos elképzeléssel érkezik

A pontos elképzelést tartalmazó vázlat(terv) alapján a második megbeszéléshez, az igényfelmérés folytatáshoz elkészítem a 3D sétát, melyet képernyőn a megrendelővel közösen továbbtervezhetnek, testre szabhatnak, meglévő referenciamunkával vagy annak egy jellemző részével egybedolgozhatnak. Az így elkészített új tervvázlat alapján lehet a végső igent kimondani és a tervezéshez szükséges építésügyi szabályzatok és földtani adottságok figyelembe vételével megkezdeni a végleges terv elkészítését.

Összehasonlítás

A 3D séták összehasonlítása

A videó 3 percben, összehasonlíthatóan mutatja be a tervrajz alapján készíthető 3D-s virtuális séta verziókat az egyes sétákból készített videón egybefűzve: az ALAP, JÉÉÉ, EJHA, AZTA' és IDEA csomagot. Az egyes csomagok egymásra épülően tartalmaznak bővülő tartalmat. A tartalmi technikai összehasonlítás itt található. A megrendelőnek, építtetőnek az ALAP csomag a kivitelezővel történő sokkal könnyebb egyeztetést segíti elő. A JÉÉÉ és EJHA csomagok alkalmasak legjobban a tervezett ház belső tereinek végigjárására, azok bemutatására. Birtokbavételhez az JÉÉÉ csomag mutatja be legjobban berendezhető a teret, az EJHA csomag az építészmérnök, az építésztervező által elképzelt ideális berendezéssel együtt mutatja meg a helyiségeket. Az AZTA' csomag a megrendelő megadott konkrét burkolási, festési és berendezési elképzeléseit mutathatja be.

A 3D ingatlansétához csatolható látványképek

FHD méretű, fotorealisztikus képek bármely nézőpontból

Az interaktív, 3D-s virtuális séták tetszőleges pontjáról a megrendelőnek átadható, fullHD méretű, fotorealisztikus képek készíthetők. Mutassa meg az Önt tervezéssel megbízó megrendelőnek képeken is azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új házába belépve át fog élni.

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív webséta az építészirodák terveinek bemutatását?

Mutassa meg az Önt tervezéssel megbízó megrendelőnek azt az élethű látványt, amit 10 - 14 hónappal később, az építkezés végeztével az új házába belépve át fog élni. A mérnöki alaprajzból elkészített valósághű, interaktiv, 3d-s, fotórealisztikus ingatlansétával megrendelője minden zugot megnézhet tetszés szerinti nézőpontból. Egérrel és billentyűzettel vagy ujjakkal irányított ingatlanséta a leendő otthon minden szegletét élethű méretekkel, távolságokkal belülről mutatja be, éppen úgy, mintha személyesen is jelen lenne a kész házban.

Megrendelője kellő alapozottsággal dönthet arról, hogy a tervezett ház az elképzelései szerinti vagy a séta alapján módosítani szeretné a terveket. Változtatási igény esetén a mérnöki tervet megváltoztatni, módosítani, újratervezni sokkal kevesebbe kerül, mint a felépült házban utólag egy falat áthelyezni, egy helyiséget a másik rovására bővíteni, vagy egy nyílászárót arrébb tenni. A virtuális, interaktív 3d-s séta az építésziroda hirnevét öregbíti, mert hozzásegíti ügyfelét a számára tökéletes ház megtervezéséhez és felépíttetéséhez.

Hogyan készülhet el a virtuális 3D ingatlanséta egy tervezés alatt álló családi házhoz?

Ha leendő ügyfeleinek, megrendelőinek az emelt szintű látványképek mellett 3D-ben, interaktívan, belülről, valósághűen is megmutatná a tervezett otthont, töltse ki az alábbi űrlapot!

* kötelező mező

Nyújtson Megrendelőjének +1 élményt a virtuális valóságban!

Az elkészült tervrajz bemutatását 3D ingatlansétával egészítse ki! Egyszerűen használható, nagyon látványos, azonnali eredményt hoz!

Ajánlatunk ingatlansétához: EJHA csomag.
Ára: 30 500 Ft

Megrendelés Kérjen igényre szabott ajánlatot!

A virtuális 3d séta előnyei

A mérnöki tervek alapján készült 3d virtuális séta segítségével képernyőn végigjárható az építés előtt álló ház. A virtuális beltéri séta élethűen mutatja be a 3 dimenziós teret, a helyiségek méretét, a közöttük lévő távolságokat és kapcsolatokat, a nyílászárók helyzetét, a természetes és mesterséges fényeket akár a nappali, akár az esti órákban, a berendezhetőséget. Lehetőség van a padló- és falburkolatok modellezésére, a tervezett méret- és színhelyes bútorok és berendezési tárgyak elhelyezésére. A beltéri séta azt a látványt adja át, amit élőben a már felépült házban végigélhet az építtető / megrendelő. A valóság időben előre virtuálisan megtekinthető, ami azért fontos, mert így kiderülhetnek az építtető / megrendelő olyan változtatási, módosítási igényei, amelyeket egy felépült házban csak nagy költségek és kompromisszumok árán lehet megvalósítani. Az esetleg felmerült módosítási, változtatási igényeket a terven és annak alapján a virtuális sétán módosítani a felépült házon végzett módosítások árához képest annak töredékért lehet.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

  • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
  • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
  • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

3d-s, interaktív webséta építészirodák számára

A megrendelőknek tervezett családi ház belterének méret- és valósághű bemutatása interaktív, virtuális webséta segítségével, ami a mérnöki tervrajzot 3 dimenziós, végigjárható, virtuális épületté alakítja, ezért megnézhető a terv alapján elkészülő ház, és kiderül, ha a megrendelő még változtatna a terven.

kulcsszavak: ingatlan, virtuális, ingatlanséta, családi ház, webséta, 3d ingatlan séta, virtuális séta, valósághű, alaprajz, tervrajz, épülő ház, építésziroda

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!