Ingyenes ingatlanhirdetés helyett virtuális ingatlanséta.

A virtuális 3d séták ideális felhasználási területei

Ingatlan eladás

Egy profi ingatlansétával nagyon sok időt és hirdetésre szánt pénzt takaríthat meg. Az ingatlan bemutatás során nincs hosszas űrlapkitöltés, felesleges regisztráció, magas jutalékösszeg, előzetes felmérés, ingyenes hirdetés feladás, kizárólag napos időben végezhető ingatlanfotózás, rengeteg nem valós érdeklődő, időtrabló telefonos egyeztetések, koszos cipővel összejárt lakás.

Egyszerű megrendelni, egyszerű használni, egyszerű megosztani, vagy átküldeni virtuális ingatlansétáját az érdeklődőknek. A virtuális séta költséghatékonyabb megoldás azoknak, akik limitált keretből szeretnék kihozni a lehető legtöbbet.

Eladó lakása, háza belülről, valósághűen, bárhányszor, bármikor megnézhető a küldött linkre kattintva. A bemutatott terek, helyiségek száma, nagysága és elhelyezkedése alapján a vevők eldönthetik, hogy ezt a lakást, házat keresik.

Sokkal kevesebb lesz a "csak" érdeklődő, annál több a potenciális vevőjelölt.

Építkezés

Teljesértékű virtuális élményt kap leendő háza tereiről, akár az első kapavágás előtt. Még az építkezés megkezdése előtt, a bejárati ajtótól a legutolsó kamrasarokig lépésenként bejárhatja új otthonát. Pontosan úgy, mint amikor hónapokkal később először lép be a küszöbön.

Felnőtt és gyermek látómagasságából is megtapasztalhatja a tereket, a berendezést, a bútorokat és a helyiségkapcsolatokat. A vonalas, fekete-fehér mérnöki tervrajzból és a statikus, a házat kívülről megmutató rajzolt látványtervekből nem derül ki, milyenek lesznek valójában új otthona belső terei. Egy utólagos átépítés árának töredékéért megrendelhető ingatlanséta alapján kiderülhet az is, ha a helyiségeken, a beosztáson, a nyílászárók helyén, méretén változtatna.

A virtuális séta 450+ féle padló- és falburkolattal, fali- és mennyezeti festéssel, konyhabútor variációval, szobaberendezéssel, világítással rendelhető.

Lakásfelújítás, átalakítás, lakberendezés

Mielőtt belefogna a valóságban, előtte virtuálisan bejárhatja felújított, átalakított lakását, házát. Időben kiderülhet és csak a töredékébe kerül, ha a lakásfelújítás tervein még változtatna, másképp csinálná, vagy egy újabb ötletet valósítana meg.

A virtuális ingatlanséta bemutatja a végeredményt még az első ecsetvonás előtt, ha használt lakást házat vásárolna és utána felújítana, vagy átépítene. Ha a meglévőben lecserélni a hideg- és/vagy melegburkolatokat, a falfestést. Ha helyiségeket alakít ki, vagy von össze, ha megváltoztatná a nyílászárók helyét és/vagy méretét. Ha a meglévő bútorokkal átrendezné a nappalit, vagy előre szeretné látni, hogy az új bútorokkal hogyan néz ki a nagyszoba.

Az ingatlanséta felhasználása egyaránt javasolt építkezés, lakásfelújítás vagy ingatlaneladás során. Építkezésnél a legnagyobb előnye, hogy az már az építkezés megkezdése előtt a 2 dimenziós fekete-fehér vonalas alaprajzot alapul véve az ingatlanséta az épülő új házunk, otthonunk 3D-s, valósághű, bejárható verzióját mutatja meg, ahogy ezen a videon is látható. Ingatlaneladás során a sorozatos, többszereplős időpontegyeztetések, a megszervezett, de lemondott megtekintések, csak hétvégi, vagy esti időpontban ráérő megtekintők legjobb "ellenszere" az otthonunk digitalizált változataként megtekinthető ingatlanséta. Egyetlen linkkel elküldhető, akik látták és az eladó lakását keresik, egyértelműen dönteni tudnak arról, hogy személyesen is megnéznék. Ha felújítaná lakását és fejben meg van már az elképzelés, megnézhető az eredmény, a felújított, átfestett, átburkolt, átrendezett, vagy átépített otthon előre, még mielőtt egyetlen ecsetvonást is végzett volna. Hamar kiderül, hogy az elképzelés jó volt és a végeredmény az elképzelés szerinti, vagy éppen ellenkezőleg, valamin muszáj még változtatni, vagy máshogyan kell megtervezni. A hab a tortán, hogy mindezt töredékáron előre megtudhatja és újraterveztetheti. Akár építkezik, akár felújít, vagy az ingatlaneladas lehetőségét tervezi, mindössze egy alaprajz szükséges ahhoz, hogy ötlete, elképzelése, célja megvalósuljon. Küldje el alaprajzát a kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu címre és mutassa be ingatlanát képernyőn az érdeklődőknek, ha elad, vagy önmagának és családjának, ha felújít, vagy vásárol.

3d séta felhasználási területek, virtuális ingatlanséta felhasználás, 3d-s virtuális ingatlanséta felhasználási területek

Ingyenes ingatlanhirdetés helyett virtuális ingatlanséta.

3d séta felhasználási területek, 3d virtuális ingatlanséta felhasználás, 3d virtuális ingatlanséta felhasználási területek

Az oldal tartalma:


kulcsszavak: 3d séta felhasználási területek, virtuális ingatlanséta felhasználás, 3d-s virtuális ingatlanséta felhasználási területek | 3d séta felhasználási területek, 3d virtuális ingatlanséta felhasználás, 3d virtuális ingatlanséta felhasználási területek, 3d webséta felhasználás, ingatlan hirdetés ingyen, ingatlan hirdetési oldalak, ingatlan hírdetés ingyenes, ingyenes ingatlan hirdetések, lakashirdetes, legnépszerűbb ingatlan hirdetési oldalak, tökéletes lakáshirdetés

Kapcsolódó oldalak