az új otthon bemutatását

2018.07.01 7824 3 3 perc olvasási idő 

Tervezés alatt álló családi ház interaktív, virtuális bemutatása 3D sétával

Építkezik?

3D ingatlanséta ház eladáshoz

Vegye igénybe virtuális séta készítés szolgáltatásunkat! A 3d interaktív webséta alaprajzból készül. A 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója épülő családi házának, lakásának. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha élőben sétálna végig leendő házában. A 3d séta előre megmutatja, milyen lesz a 8-14 hónap alatt felépülő háza. Belülről. Élethűen. A 3d-ben látottak alapján lehetősége van, még az építkezés megkezdése előtt - ésszerűségi, kényelmi vagy egyéni szempontok alapján - megváltoztatni az alaprajzot, a felépítendő házat. A virtuális séta készítése és megtekintése az építkezés megkezdése előtt biztosítékot ad arra, hogy valóban az igényei szerinti lesz az épülő ház. A virtuális séta készítés nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint egy kész ház utólagos átalakítása.

Győződjön, bizonyosodjon meg arról, hogy a kézhez kapott alaprajza alapján valóban azt a házat építteti fel, amire vágyott, gondolt, amiben minden családtagja jól érzi magát és mindenkinek és mindennek van elegendő helye. A virtuális séta készítő program segítségével az építendő ingatlanról elkészített 3d virtuális séta pontosan erre adja meg a választ Önnek.

Virtuális 3d webséta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg:
Az ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

Ingatlant szeretne jó áron eladni?

3D ingatlanséta lakás eladáshoz

A jól felkészült eladó minden érdeklődőnek szépen rendberakott, kitakarított lakást, házat mutat be, mert a vevő végül nem csak a 4 falat veszi meg, hanem azt az élményt is, amit a lakás vagy ház nyújtani fog neki beköltözés után. Minden alkalommal, amikor egy érdeklődő jelentkezik, el- és visszapakolni a személyes dolgokat, használati eszközöket, kitakarítani és rendet rakni hosszadalmas, monoton és fárasztó.

Az utazásra szánt időt és utazási költséget, az ingatlanos milliós jutalékát megspórolhatja, ha valósághűen bedigitalizáltatja és elkészítteti az eladó lakás, ház valósághű 3d sétáját. Ne töltse szabadidejének egy részét vonatozással, vagy autóban és ne fizessen olyanért súlyos százezreket, amit Ön is el tud végezni. Kényelmesen, egy SMS-ben, vagy egy e-mailben elküldheti az ingatlansétát bemutató weboldal linkjét. Az ingatlan séta az eladó ingatlan "legszebb állapotát" mutatja be, az érdeklődők ebből szerzik az első pozitív benyomást és valósághű élményként élik át a látottakat.

Ezek alapján el tudják dönteni, hogy vagy élőben is megnézik a lakást, házat, vagy nem vesztegetik feleslegesen az Ön idejét.

Virtuális 3d séta készítés a linkre kattinva rendelhető meg: https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

Beltér bemutatása élethű 3d virtuális ingatlansétával épülő házhoz, eladó lakáshoz

A 3d élethű ingatlanséta az ingatlan bemutatás hatékony eszköze. Az érdeklődő az interaktív 3d-s séta megtekintése alapján megalapozottan dönt arról, hogy élőben is érdekes lehet számára az ingatlan. Az ingatlan beltere időkorlát nélkül, távolról, okostelefonon virtuális 3D-ben megtekinthető.

kulcsszavak: családi ház, ingatlan, lakás, eladás, otthon, valósághű, webséta, érdeklődő, ingatlanhirdetés, ingatlan hirdetes, ingatlan hirdetése, eladó kiadó lakás

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!