megtekinthet ingatlanokat. Bármikor, Bárhonnét.

2018.07.01 6508 3 4 perc olvasási idő 

Webséta ingatlan hirdetés készítéshez

A 360o-os virtuális webséta valósághűen mutatja be az eladó lakást vagy házat online, az internet segítségével. Ha sok, hasonló eladó ingatlan van jelen a piacon, akkor hogyan lehet kitűnni a tömegből és a saját eladó ingatlan hirdetését feltűnőbbé tenni? Ennek legegyszerűbb módja, ha eladó otthonát a hagyományos módszernél sokkal eredményesebb és a vevők számára vonzóbb módon virtuális websétával mutatja be.

Tulajdonságok

 • Nem igényel személyes jelenlétet sem eladó, sem megtekintő / vevő részéről
 • Interaktiv, 3600-os, teljesen bejárható ingatlanmodell
 • Alaprajz szerinti 100%-os méretpontosság, arányosság
 • fullHD felbontás
 • Minden okostelefonnal, laptoppal, lapostévével megnézhető

A belső tereknél nagyon fontos, hogy a néző számára megjelenjen a perspektíva, azaz részletek távolsága (távlat), a kép mélysége. A perspektíva az az ábrázolási mód, mellyel tárgyak, jelen esetben a falak, nyílászárók méretét, távolságát, - térbeliségét - tudjuk visszaadni egy sík felületen, vagyis a képernyőn. Szaknyelven megfogalmazva: az ingatlanbemutatásnál használt kétpontos perspektíva: A párhuzamos vonalak két - a horizonton lévő - pontban futnak össze. Például az épületek / szobák falainak vonalai két enyészpontban futnak össze Az ingatlanfotó galériákból, az ingatlan hirdetések oldalán, vagy a hirdető oldalakra feltöltött képekből, vagy beltéri panorámafényképekből a mélységérzékelés, a képen lévő tárgyak, falak távolsága a néző (fényképező) pontjából teljes mértékben hiányzik és így nem érzékelhetők egy-egy bemutatott helyiség valós méretei.

A 360o-os, 3D virtuális webséta teljesen új szintre emeli a megtekintést és a tér bemutatását, mert egy okostelefonon, vagy lapostévén megtekintve az adott ingatlant, a megtekintő teljesen benne érezheti magát. Az ingatlan hirdetesek forradalmi módja a 3D virtuális ingatlanséta.

Szolgáltatásunk, az interaktiv 3D virtuális séta készítés. Ez a felhasználható legjobb megoldás arra, hogy lakása, családi háza vagy panel lakása eladása egyszerű, kényelmes és sikeres legyen.

A technika ma már lehető teszi, hogy az ingatlanfotók nézegetése helyett szó szerint lépésenként végigsétáljon az ingatlanban az érdeklődő. Ha ingatlant ad el, Ön is profitálhat ebből a technika adta előnyből és ráadásul időt, pénzt fáradságot takarít meg azzal, ha hagyja, hogy kiszolgálja Önt a virtuális webséta, annak minden előnyével. A ingatlan hirdetéshez nagyon hatékony módszer, hiszen az érdeklődő az otthonából és belülről nézheti meg az eladó lakást, házat az internet segítségével. A megtekintés - virtuális bejárás - során azonnal el tudja dönteni, hogy valóban az Ön eladó lakása érdekli és személyesen is megtekintené, vagy éppenségel nem ilyet keres.

A virtuális 3d webséta megrendelése egyszerű.

A megrendeléshez csak alaprajz szükséges. Küldhet mobiltelefonnal lefényképezett alaprajzot, vagy ha a rendelkezésére áll, csatolhatja e-mailhez PDF formátumban is. A valósághű belső berendezés és látvány visszaadásához az eladandó lakásról - szintén mobiltelefonnal - készítsen minden helyiségről képeket, hogy modellezhessük a websétában a falak és a padló színét, anyagát, a bútorok színét, méretét és helyzetét, a világítás, a lámpák helyzetét, a beépített bútorokat, egyszóval mindazt, amit végül költözéskor nem visz magával, és ezért az későbbi vevő birtokába kerül. A megrendeléshez ezen felül egy nevet valamint a kapcsolattartáshoz szükséges telefonszámot és e-mail címet kérünk.

...és a hab a tortán:
Nem kell nagytakarítást végezni és rendet raknia sem, mint a hagyományos ingatlanfotózás előtt, vagy mint a hagyományos ingatlanséta készítése előtt (mert az is csak fotókból készül). A virtuális websétában nem látszik a szokásos napi rutinból adódó "rendetlenség". A virtuális 3D websétán minden felület, bútor tiszta, rendezett. Az ingatlanhirdetés feladásához szükséges nagyfelbontású képek, melyeket minden virtuális webséta megrendelője ingyen kap meg, a lakása otthona legjobb állapotát mutatják be.

Kik nyernek a virtuális 3D websétával?

A 3d virtuális webséta egyedülálló előnye, hogy mind az eladónak, mind az érdeklődőnek (később a vevőnek) nagyszerű segítséget nyújt az ingatlan bemutatásakor.

Nyer az eladó

 • Maximum 2-3 napon belül egy kiemelkedő, figyelemfelkeltő, sok-sok érdeklődőt hozó hirdetési médiumot kap.
 • Minden websétához helyiségenként 2-4 darab, nagyfelbontású, széleslátószögű állóképet kap. A széles látszög adja vissza legjobban az emberi szem által látott, közel 170o-os térélményt.
 • A webséta előszűri az érdeklődőket, mert a távolról történő megtekintés során már világos képet kapnak arról, hogy tényleg érdekes számukra az ingatlan és megtekintenék élőben is, vagy teljesen más kialakitású, beosztású eladó lakást, házat keresnek. A virtuális séta megtekintői a websétán előzetesen képet kaptak az eladó ingatlant, ezért világos képet kapnak a beosztásról, elrendezésről, helyiségkapcsolatokról és össze tudják vetni a látottakat a saját igényükkel és elképzelésükkel. Csak abban az esetben kerül sor a személyes megtekintésre, ha a kettő egyezik. Az eladó nyert, mert nincs ingatlanturista, időtrabló, felesleges megtekintő.
 • Az ingatlan megtekintéséhez nincs szükség személyes jelenlétre sem eladó, sem megtekintő részéről.

Nyer a vevő

 • A virtuális webséta tartalmazza az alaprajzot, ezért azt nem kell "összenézni" a statikus ingatlanképekkel. A virtuális sétából egyből kiderülnek a helyiségek kapcsolatai, a az ingatlan beosztása, és a tájolás.
 • Az interaktív websétát az érdeklődők bárhányszor, bármikor és bárhol megtekinthetik, útközben akár az okostelefonjuk, laptopjuk, vagy kényelemben, otthon a nagyképernyős lapostévéjük segítségével. Nincs bonyolult, többszereplős megtekintési időpont szervezés, ezért a vevőnek nincs rossz időpont, nincs esős idő, kánikula, forgalom, dugó. Az ingatlanséta megtekintése nem igényel személyes megjelenést, áthidalható vele bármekkora a távolság.

Az eladó és a vevő nyer a websétával, ezért érdemes kihasználni ezt a nagyszerű lehetséget, és profin, költséghatékonyan meghirdetni, bemutatni és eladni az ingatlant.

3D webséta | Segítség a ingatlanbemutatáshoz

A virtuális 3D webséta leghatékonyabb mód az eladó ingatlan eladás előtti online bemutatásához, Nincs rossz megtekintési időpont, vagy távoli ingatlan. Az ingatlant bármikor és bárhányszor és bárhonnét megtekintheti az érdeklődő.

kulcsszavak: virtuális, eladó, ingatlan, bemutatás, megtekintés, eladás, lakás, ház, alaprajz, web séta, virtuális séta, panel lakás, családi ház, 3d ingatlanséta, webséta, vélemény, valósághű, interaktív

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!