mutatja be a tervezett átalakításokat

2018.07.01 6501 3 3 perc olvasási idő 

Felújítás alatt álló otthon interaktív, virtuális bemutatása 3D websétával

Az eltervezett felújítás eredménye előre megnézhető

Használt lakás vásárlása után szükség lehet kisebb-nagyobb felújításra, átalakításra. Lehet, hogy csak a padlóburkolatokat és a nyílászárókat kell több helyiségben kicserélni, de előfordulhat, hogy egy 30-40 éve épült ingatlant kell felújítani. Ebben az esetben a burkolatok mellett a teljes gépészet, elektromosság, fűtés is felújításra korszerűsítésre szorulhat. Érdemes az ilyen esetek többségében a felújítást egybekötni a saját igények és elképzelések megvalósításával. Ha a csupasz falakig le kell bontani mindent, akkor lehetőség van áttervezni akár több helyiség nyílászáróinak helyét, méretét, az elektromos kiállások helyét, a világítást is. Elképzelhető, hogy egyes helyiségek funkciói is megváltoznak, a kisméretű konyhából fürdőszoba, a nappali egy részéből amerikai konyha, a kamrából gardrób lesz. Ezek az átalakítások tervezést igényelnek és a tervezés során jó, ha van vizuális visszajelzés arról, milyen lesz az eredmény. 

3D virtuális ingatlanséta eladáshoz, bemutatáshoz 3D virtuális ingatlanséta eladáshoz, bemutatáshoz

Irányítás:Bal egérgombbal kattintson a nyílra, tartsa azt lenyomva és mozgassa jobbra-balra az egeret!

Lakberendezés, képernyőn, kényelmesen

Az alaprajzból elkészülő 3D-s, virtuális, valósághű ingatlanséta pontosan mutatja be a tervek alapján elkészülő lakás új belső tereit, a ház felújított szobáit, helyiségeit még a munkálatok megkezdése előtt. A tervek alapján készített fotórealisztikus képek bemutatják azt az eredményt, amit majd a felújítás végén élőben kapunk. Ha a képek alapján sötét vagy éppen világos az új szőnyeg, ha az új falfestés végül nyomasztóvá kicsinyíti a szobát, vagy a kedvenc függöny színe nem illik a tapétához, azt pár kattintással és költségmentesen ki lehet "javítani", át lehet színezni, meg lehet változtatni. Ha az ablak áthelyezése miatt nem fér el a kinézett új szekrénysor, azt a látványképeken és az élethű sétán látni lehet. Sokkal egyszerűbb néhány mozdulattal áttervezni a az otthon digitális verzióját, mint utólag, a felújítás befejeztével szembesülni azzal, hogy a tervek nem voltak alaposak és a sokszázezres, milliós felújításhoz újra hozzá kell kezdeni. Elképzelhető az is, hogy a felújítás terv alapján készített élethű ingatlanséta újabb ötletekre inspirál és a lakásban, házban addig csak rejtett lehetőségeket hoz felszínre. Lehetséges, hogy újragondolhatók a konyhai munkafolyamatok iránya, vagy a nappalit úgy át lehet rendezni, hogy a járóka a teljes szintről látható legyen.

Tervezzen interaktívan lakásfelújítást, át- vagy berendezést, fedezze fel otthona rejtett lehetőségeit. Képzeletének nem szabjon határt, használja ki és fel a 3D-s virtuális ingatlanséta nagyszerű lehetőségeit!

3D virtuális ingatlanséta eladáshoz, bemutatáshoz 3D virtuális ingatlanséta eladáshoz, bemutatáshoz

Irányítás:Bal egérgombbal kattintson a nyílra, tartsa azt lenyomva és mozgassa jobbra-balra az egeret!

Szeretné az eltervezett felújítás eredményét képernyőn előre megnézni, kényelmesen, egyszerűen berendezni otthonát?

Ajánlatunk lakberendezéshez: AZTA csomag.
Ára: 43 600 Ft

Kattintson az alábbi MEGRENDELÉS gombra!

Megrendelés

A 3d ingatlanséta előre megmutatja a felújítás utáni állapotot

Az ingatlanséta előre megmutatja a felújítás után elkészülő állapotot. Mielőtt belefogna, előre láthatja az eredményt. Időben kiderül, ha mégis másképp valósítaná meg elképzelését.

kulcsszavak: ingatlan, virtuális, ingatlanséta, felújítás, webséta, 3d ingatlan séta, virtuális séta, valósághű, felújítási terv, lakásfelújítás

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!