a nappali inkább így lenne?

2018.07.01 3344 3 8 perc olvasási idő 

Építés előtt álló ingatlan belterének valósághű bemutatásához

Az ALAP csomagban megrendelhető, a szerkezetkész állapotot bemutató ingatlanséta előnyei

A szerkezetkész állapot egy lakás vagy ház felépült, burkolás, festés előtti állapotát mutatja be.

A szerkezetkész állapotú ingatlanok virtuális bemutatásának nagy előnye az, hogy az épületben, lakásban a statikai szempontokat nem befolyásoló módon még áthelyezhetők a nyílászárók, a nem teherhordó közfalak, kialakíthatók új helyiségrészek, melyek a megrendelő, vagy építtető igényeit, elképzeléseit jobban tükrözik. Mindezt az átalakítást, változtatást pár óra alatt el lehet végezni és el lehet küldeni a megrendelő számára, véleményezésre, jóváhagyásra. A módosításokat annak az árnak a töredékéért el lehet végezni, amit egy felépült ház esetén a falbontásra, újraépítésre kell költeni. A digitális verzióban végzett változtatások ára pár tízezer forint, a felépült házban az utólag - néha csak kompromisszumok árán - elvégzett módosítások több százezer, esetleg milliós összegbe kerülnek. Érdemes kihasználni a technika adta lehetőségeket és a terveket a 100%-os megrendelői elégedettségig módosítgatni, mindezt nagymértékű időtakarékos és költséghatékony módon.

Milyen kérdéseket tesznek fel a vevők magukban, mielőtt elfogadnak, rábólintanak egy mérnöki terv alapján felépített ház látványtervére?

Hol és hogyan fér el az ágy, az íróasztal, a járóka, a babzsák fotel, a hatalmas gardróbszekrény, vagy a nappaliban a kanapé. Mekkora hely marad az ebédlőasztal mögött, milyen a konyha jelenlegi elrendezése, a hálószoba milyen messze van a fürdőtől vagy a mellékhelyiségtől. Hol és hogyan lehet majd vendégeket fogadni úgy, hogy a család magánszférája minél kevésbé legyen szem előtt. Hogyan lehet nyáron a teraszon ebédelni, hogyan lehet a bevásárlás után az autóból a legegyszerűbben felhordani a dolgokat. A fenti kérdéseket a mérnöki alaprajzból és a kültéri, a házat lakást kívülről bemutató látványképekből nem lehet eldönteni. A személyes megtekintésre nincs lehetőség, mert az építkezés talán még el sem kezdődütt, ezért nyújt nagyon nagy segítséget és biztos támpontot a megrendelő számára az épülő háza, lakása virtuális ingatlansétája, melynek végigjárásával meggyőzödhet arról, hogy tényleg álmai otthona épül, vagy ez a látottak alapján még pár módosítást igényel.

Az ingatlan digitalizált verziójában láthatók

  • szerkezetkész állapot (fő- és válaszfalak)
  • ajtók átjáróként, ablakok (pontos párkánymagasság, szélesség, magasság, osztás)
  • tanácsadás, konzultáció (munkaidőben)

Megrendelhető a gombra kattintva
ALAP csomag megrendelése
Ára: 11 600 Ft

Nézzen meg egy szerkezetkész állapotot bemutató 3D, interaktív ingatlansétát!

A teljes UHD felbontású séta 3-4 másodperc alatt töltődik be, kérem várja meg, majd kattintson a képre!


  • Irányítás egérrel: előre-hátra: görgetés, jobbra-balra:forgatás lenyomott bal egérgombbal, egy pontra előre: kattintás az adott pontra.
  • Irányítás billentyűzettel: kurzorbillentyűkkel, vagy előre: W, hátra: S, balra: A, jobbra: D, fel: Q, le: E
  • Nézőpontok menü: megadott nézőpontokra gördít

2030, Érd-Parkváros, Földmunkás utca

Az ingatlanséta az eladás előtti berendezett állapotot mutatja be a családi ház földszinti helyiségeiről. A bútorok anyag- méret- és színazonos modellek, a padló és falburkolatok színe és anyaga a valóságot mutatja be.

Részletek

  • 5+1 szobás családi ház
  • fölszinti + emeleti fürdő
  • teraszkapcsolatos konyha + étkező
  • ÉK-DNY tájolás

Interaktív 3d séta ingatlan építkezéshez, átalakításhoz

A virtuális 3d séta az ingatlan belterének bemutatásához gyors és kiváló mód. Építkezés, lakásfelújítás, vagy ingatlan eladás esetén ingatlansétával mutassa be otthona virtuális verzóját.

kulcsszavak: ingatlan eladás, ingatlanséta, építkezés, felújítás, átalakítás

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!