is megnézhet egyszerűen és gyorsan

2018.07.01 9546 3 8 perc olvasási idő 

Építkezéshez, lakberendezéshez, eladás elősegítéséhez

Az EJHA csomagban megrendelhető, a designerkatalógusból berendezett otthont bemutató ingatlanséta előnyei

Házat építőknek

A designer berendezés egy lakás vagy ház a mai trendeknek megfelelő, lehetséges berendezett állapotát mutatja be.

Építendő, vagy építés alatt álló és pár hónap múlva készen lévő házba költözés számos tervezési lépést igényel. Meg kell tervezni a padló- és falburkolatokat, a bútorok helyét, színét, méretét. A helyiségek előre megtervezett funkciói miatt még az építkezés alatt szükségesek lehetnek kisebb helyiségalakítási munkák. Hogyan lehet "megnézni" annak az eredményét, ha egy adott szobába egy nagyobb méretű bútort szeretnék, és ehhez az ajtót 30 centivel odébb, vagy a szembe lévő sarokba kell áthelyezni, ha mégis egy plusz pengefalat szeretnék a konyha és a nappali közé, vagy az egyik helyiség méretét - a közfal áthelyezésével - inkább megnövelném a szomszéd helyiség rovására. Ezeket az alakításokat az építkezés alatt, új tervek hiányában egy 3D-s, moziszerű, interakítv sétával tudom legjobban megnézni és "tesztelni". A 3D séta életre kelti az alaprajzomat és a fekete fehér, vonalas, számokkal teli ábra helyett az újságokból kivágott, weboldalról letöltött, fórumokból összegyűjtött külön-külön elmentett képekemet, ötleteimet egy egységes, 3D-s virtuálisan végigjárható otthonná alakítja. Megnézhetem vele a leendő nappalimat az elképzelt színű padlóval, falfestéssel, a kényelmes kanapét a TV sarokkal, a faltól-falig könyvespolc impozáns tömbjét a dolgozószobában, a nyaralást idéző sarokkádat az azúrkék falú fürdőszobában. Egyetlen, bárhol és bármikor egy okostelefon vagy tablet képernyőjén interaktívan végigjárható séta mutatja meg a leendő otthont segítve a további terveket. 3D ingatlansétával több variációban látom a majd felépült házam belső tereit, ha a "mi lenne ha" elképzeléseimet egymás mellett, egy képen, összehasonlíthatóan nézhetem meg.

Ingatlant vásárlóknak

Vajon milyen kérdéseket tesznek fel a vevők magukban, mielőtt elindulnának megnézni az általam hirdetett lakást, házat?

Hol és hogyan férnek el a bútorok, a ruhásszekrény, vagy az ágy. Mekkora hely marad az ebédlőasztal mellett, milyen a konyha jelenlegi elrendezése, a hálószoba milyen messze van a fürdőtől vagy a mellékhelyiségtől, a nappaliba hogyan lehet eljutni a bejárattól. Hol férne el a szobabicikli, vagy a babzsák fotel, ha vendégeket hívnak, hol lehet megteríteni 8-10 főre, vagy meddig süti a nap a hálószoba ablakát. A fenti kérdéseket az ingatlanhirdetés alaprajzából és a statikus - kisméretű, mert az ingatlanportálra nem tölthető fel a nagyméretű kép - fényképekből nem lehet eldönteni. A telefonálással, időpont egyeztetéssel, utazással, végül 100-ból 90 esetben eredménytelenséggel járó személyes megtekintés során a kinézett ingatlan tulajdonságairól lehet meggyőződni. Vevőként nem volt előzetes elképzelésem, a kérdéseimre nem tudtam választ kapni, csupán a képekből és a hirderésben látott alaprajzból "nem tudtam összerakni fejben" az ingatlant. A megtekintés tehető rendkívül egyszerűvé és kényelmessé mind az eladó, mind a vevő számára a valódi, interakív ingatlansétával, ami moziszerű, élethű élményt ad, és amely alapján tökéletesen meg lehet bizonyosodni a vásárlási döntés meghozatalának helyességéről. Egyeztessen az eladóval és kérjen tőle 3D-s interaktív ingatlansétát akár másnapra és tervezze meg a megtekintést ennek alapján. Ha érdekes az ingatlan "élőben", akkor vegye fel az aznap megnézendők közé, ha a 3D séta alapján nem azt az ingatlant keresi, akkor ne töltsön feleslegen órákat a megtekintés előkészületeivel és az oda-vissza utazással.

Ingatlant eladóknak

Ki nem szeretné minél egyszerűbben, minél gyorsabban, és a "kis plusz ráfordítás = jóval magasabb eladási ár" elvén eladni ingatlanát?

A - többnyire - eladásra, vagy kiadásra felkészített - ingatlanok bemutatása a trendi berendezéssel megkönnyíti a leendő vevő számára annak a döntésnek a meghozatalát, hogy a megvásárolni kívánt lakás vagy ház belső terei, a helyiségek nagysága, a kapcsolataik megfelelnek az ő számára. A 3D sétán látottak alapján fog az érdelődő időpontot egyeztetni az eladóval a megtekintés miatt vagy az is kiderülhet hogy a kinézett ingatlan csak a hirdetésben érdekes, a valóságban az elrendezése, a fekvése, a mérete, a tájolása nem olyan, mint amit venni szeretne. A 3D-s, interakív sétán látható egy vagy több lehetséges vagy egy valós, berendezett állapot. A berendezés katalógusáruház kínálatából készül. Az eladásra felkészített otthon berendezése a leendő vevő vagy bérlő ízlésének megfelelően lehet Urban, Pastel, Világos és természetes, Industrial, Country, Contemporary, Klasszikus, Kék-fehér-fekete, Hollywood stílusú. Az ízlés szerinti, elképzelt berendezéssel bemutatott lakások, házak nem szűkítik le a vevők érdeklődését. Egy klasszikus berendezésű, burkolatú, hangulatú eladó ingatlanba csak a fényképek alapján nehéz elképzelni egy minimál vagy industrial stílust. A két stílus kétféle hangulatot mutat, és a képes hirdetések lényege éppen a hangulat bemutatása. A többféle berendezéssel készített hirdetéssel elkerülhető az, hogy a hirdetés kiemelt képén látottak alapján az amúgy potenciális érdeklődő továbbkattint és meg sem nézi, el sem olvassa a lehet, hogy éppen neki szóló, neki tetsző lakásról, háztól szóló hirdetést.

Az ingatlan digitalizált verziójában láthatók

 • helyiségenként választott színű falfestés. Színkódok itt találhatók.
 • lakócélú helyiségek: szín és minta szerint megadott fa padlóburkolat, vizes helyiségek, közlekedők, előterek, konyha: szín és minta szerint megadott fa, kerámia, márvány, fa vagy beton burkolat (*). Színkódok itt találhatók.
 • ajtók átjáróként, ablakok (pontos párkánymagasság, szélesség, magasság, osztás)
 • mennyezeti, fali és/vagy padlón álló világítás
 • designkatalógus modell bútorozás, berendezés (*)
 • lakástextilia, virág, kép, dekoráció
 • fullHD méretű fotórealisztikus látványképek
 • tanácsadás, konzultáció (munkaidőben)

Megrendelhető a gombra kattintva
EJHA csomag megrendelése
Ára: 30 500 Ft

* Az ingatlan digitalizált verziójában nem láthatók: zárak, kilincsek, gombok, kapcsolók, konnektorok, közműórák, közművezetékek és csövek, fantázianévvel árult padló- és falburkolatok, fantázianévvel árult világítótestek, lámpák, beltéri padlólábazat, mennyezeti holkerléc, beltéri ajtók, fényképek, fotók, ruházat, egyedi gyártású és /vagy kivitelű bútorok, márkanévvel árult szabadonálló és/vagy beépített mosó, mosogató- és szárítógépek, mikrók, sütők, hűtők, konyhai kisgépek, szag- és páraelszívók, fözőlapok, mosogatótálcák, csapok, csaptelepek, fantázianévvel árult asztalok, székek, kanapék, fotelek, lábtartók, dohányzó- és kisasztalok, éjjeliszekrények, ágyak, heverők, gardróbok, ruhásszekrények, tárolók, polcok, íróaszalok, székek, irodai bútorok, kádak, zuhanyzók, zuhanyfülkék, mosdók, fürdőszobabútorok, szárítós radiátorok, szaniterek, audiovizuális berendezések. A 3d-s modellek közül a részünkre egy elektronikus eszközzel elküldött linken megnyitható vagy dokumentumba, e-mailbe beillesztett kép(ek)nek a megfelelő, azt szemléltetni, főbb tulajdonságait ábrázolni képes, de azzal nem azonos modellt építjük be a virtuális verzióba. Egyedi gyártású, kialakítású bútorok és berendezések megjelentetése az az(oka)t szemléltetni képes, főbb tulajdonságaiban egyező helyettesítő 3D-s modellel történik. Főbb tulajdonságok: méret (szélesség, magasság, mélység), szín (közelítő, hasonló), felület, borítás: (matt, fényes), anyag (fa, kő, beton, kerámia, textil, papír, üveg, műanyag, fém, természetes, szerves, összetett)

Példa: Az elképzelt bútor: SONGESAND Gardróbszekrény, fehér, 120x60x191 cm (IKEA bútor). Beillesztett bútor: 120x60x191 méretű, fehér gardóbszerkrény, polcok, fogantyúk, külső- és belső díszítő és funkcionalitást nem befolyásoló elemek nélkül. A betervezett hűtő: Gorenje NRM8181MX alulfagyasztós hűtőszekrény, A+, (fehér). Beillesztett hűtő: Fehér, 79,4x181,6x64,3 cm hűtő. Fogantyú, márkajel, díszítő elemek, osztás, ajtóméret nélkül. A tervezett világítás: Top Light GILA LED- LED Fürdőszobai fali lámpa LED/5W/230V. Beépített világítás: 4.5x11x30 méretű, alakot, kivitelt hűen megjeleníteni képes 3D fali lámpa.

Nézzen meg egy designerkatalógusból berendezett 3D, interaktív ingatlansétát!

A teljes UHD felbontású séta 3-4 másodperc alatt töltődik be, kérem várja meg, majd kattintson a képre!


 • Irányítás egérrel: előre-hátra: görgetés, jobbra-balra:forgatás lenyomott bal egérgombbal, egy pontra előre: kattintás az adott pontra.
 • Irányítás billentyűzettel: kurzorbillentyűkkel, vagy előre: W, hátra: S, balra: A, jobbra: D, fel: Q, le: E
 • Nézőpontok menü: megadott nézőpontokra gördít

2030, Érd-Parkváros, Földmunkás utca

Az ingatlanséta az eladás előtti berendezett állapotot mutatja be a családi ház földszinti helyiségeiről. A bútorok anyag- méret- és színazonos modellek, a padló és falburkolatok színe és anyaga a valóságot mutatja be.

Részletek

 • 5+1 szobás családi ház
 • fölszinti + emeleti fürdő
 • teraszkapcsolatos konyha + étkező
 • ÉK-DNY tájolás

Rendeljen 3d ingatlansétát otthona bemutatáshoz!

Profi hirdetés = siker. Kis befektetéssel többszörös hozamot érhet el. Rendeljen 3D ingatlansétát, tegye egyszerűvé a bemutatást és gyorsítsa meg az eladást. Az ingatlanséta árát időben és pénzben többszörösen visszakapja az eladási árból!

Tudta, hogy egy egyhetes képes hirdetési csomag ára a legnagyobb és leglátogatottabb ingatlanhirdetési portálon közel 10.000 Ft / hét? Tudta, hogy egy átlagos ingatlant 4-6 hét alatt lehet csak eladni? Ezalatt az idő alatt 40.000 - 60.000 Ft-ot kellene költenie, ha képekkel hirdetne.

Több ezres látogatottságú oldalunkon korlátlan ideig kap ingatlanhirdetési felületet eladó, kiadó lakásához, házához, melyet érdeklődőjének e-mailben, SMS-ben elküldhet, vagy a Facebookon megoszthat.

4 ok, miért elég mobiltelefonnal készíteni a képeket

 1. mert nincs szükség ingatlanfotósra, ezért nem kell feleslegesen 10.000-20.000 Ft-ot elkölteni
 2. mert mindig kéznél van, ezért egyszerűbb végigfényképezni vele minden helyiséget.
 3. mert nem kell átmásolni e-mailben történő küldéshez az elkészült képeket számítógépre, ezért a folyamat a lehető legegyszerűbben végigvihető.
 4. mert elég a ha kisebb méretű képeket küld, mert az ingatlant a képek alapján rendezzük be. Ami bútort, berendezést, tárgyat, képet nem akar megmutatni, azt nem építjük bele az ingatlansétába.

Mi az a virtuális 3D ingatlanséta?

A virtuális 3D ingatlanséta képernyőn, interaktív módon, billentyűzettel vagy ujjakkal vezérhetően mutatja be a megveendő, felújítandó, felépítendő lakást, házat, új otthont. A megtekintésre otthonról, munkahelyről, utazás közben is sor kerülhet.

Kik takarítanak meg időt és pénzt az interaktív 3d webséta alkalmazásával?

Az ingatlan eladója, értékesítője

... mert minden egyes alkalommal megtakarítja a következő időigényes folyamatokat

 • Többszereplős időpont szervezés
 • Bemutatásra felkészülés
 • Rendrakás, személyes dolgok eltétele
 • Vevőjelölt körbevezetése
 • Odafigyelés a lakásban tartózkodók helyzetére
 • Megtekintés végén a személyes tárgyak elővétele
 • Takarítás minden egyes alkalommal

Az ingatlan megtekintője, vevője

... mert minden ingatlansétával hirdetett ingatlan megtekintése előtt megkíméli magát a

 • Felesleges időpont szervezéstől
 • Utazással eltöltött időtől és ráköltött pénzösszegtől
 • Pontos időpontra érkezéstől, siettségtől, akkor is ha több ingatlant néznek meg egy nap
 • Csalódottságtól, mert pár kisméretű, kisfelbontású, rossz minőségű hirdetési kép alapján hitte azt, hogy a kinézett ingatlant keresik

Építtető, ingatlaniroda, ingatlantanácsadó

... mert egyik esetben sincs

 • Felesleges időpont szervezés
 • Hiábavaló kulcs átadás, -átvétel
 • Utazással eltöltött idő és ráköltött pénzösszeg
 • Időtrabló várakozás a csúszásban lévő megtekintő miatt

Az ingatlan eladása idő- és költségigényes folyamat. Mind az eladó, mind a vevő komoly, megfontolt döntést hoz a folyamat során szerzett információkból. A sikeres döntés mindkét fél közös akaratán alapszik. (win-win helyzet). Ez, a mindkét fél számára nyerő helyzet, a kapott és adott információk alapján alakul ki.
A virtuális, valósághű 3D-s ingatlanséta ezt a mindkét fél számára előnyös (win-win) helyzetet segít kialakítani.

Sikeres ingatlan adásvételhez elengedhetetlen az eladó részéről egy kisebb - időtartammal és pénzösszeggel mérhető - befektetés a nagyobb sikerhez. A sikeres eladás kulcsa a jó hirdetés, ami ma már nem csak a szép képeket jelenti, hanem azt is, hogy a hirdetés ki tudjon emelkedni a hozzá hasonlóak közül, hogy nem lépik át egy kattintással a vevők / keresők, hogy a hirdetés megragadja az érdeklődésüket.
A virtuális ingatlanséta figyelemfelkeltő, kiemelkedő minőségű, érdeklődést azonnal megragadó hirdetés.

Interaktív 3d séta ingatlan hirdetéshez, bemutatáshoz, eladáshoz

A virtuális webséta egy ingatlan képernyőn történő bemutatásához gyors és kiváló módszer. Házépítés, felújítás, vagy az ingatlan eladása esetén mutassa be otthona virtuális verzóját 3D webséta segítségével. Az ingatlan hirdetesek időtakarékos eszköze az ingatlanséta. Az eladó ingatlan megtekinthető távolról, képernyőn. A legjobb ingatlan hirdetések ingatlansétával készülnek.

kulcsszavak: hirdetés, családi ház, ingatlan, lakás, eladás, otthon, valósághű webséta, ingatlanhirdetés, ingatlan hirdetes, ingatlan hirdetése, ingatlanséta url, virtuális séta készítés, virtuális séta készítése, virtuális séta készítő program

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!