mutatja be építendő otthonát

2018.07.01 3762 3 6 perc olvasási idő 

Építés előtt álló családi ház interaktív, virtuális megtekintése 3D websétával

Még a tervezési szakaszban interaktív sétával végigjárhat a virtuálisan felépített új házban

Az épülő házáról a mérnöki alaprajz és a házat kívülről bemutató megtervezett látványképek alapján rendkívül nehéz lehet eldönteni, hogy milyen lesz benne élni, nap-mint-nap oda hazatérni. Az alaprajzon ugyan látszik a tervezett berendezés, látható a kanapé, a tévé, a konyhapult, a hálószobákban az ágy, a gardróbszerkrény. Mindezek azonban egy fekete-fehér vonalas ábrán. Ezt a 2dimenziós, vonalakkal, számokkal teli ábrát kell gondolatban felépíteni és elképzelni új otthonként. A következő videón a fekete-fehér, számokkal, vonalakkal készített alaprajz helyett a 3D-s, valósághű, virtuális sétán lehet megnézni a tervezőasztalon lévő, vagy építés előtt álló házat.

Milyen előnyt nyújt a 3D séta az építkezők számára?

Az első kapavágás előtt a mérnöki tervrajzból méretpontosan felépített virtuális családi házában az ingatlanséta segítségével, egy képernyőn valósághű élményt adóan a billentyűzet+egér vagy az ujjai irányításával végigsétálhat. Felülhet a konyhapultra, beállhat a zuhanyfülkébe, ugrálhat az ágyon. A tervezett padló- és falburkolatokkal, életszerű bútorokkal, berendezési tárgyakkal, valós fényviszonyokkal már a tervezési szakaszban megtapasztalhatja épülő új háza helyiségkapcsolatait, a távolságokat, méreteket. Láthatja az ablakok, ajtók helyét és méretét, azt, hogy milyen lesz leülni az ebédlőasztalhoz, vagy a kanapéra a tévé elé, akár a hálószobában az ágyra. Kiderülhet még a kezdeti szakaszban, hogy egy ajtót vagy egy ablakot arrébb tenne, az egyik szoba méretét mégis megnövelné a szomszéd helyiség rovására, vagy a konyhapultot L alakról U alakra változtatná. Vagy fordítva. A terveket és a hozzá kapcsolódó ingatlansétát töredékáron lehet megváltoztatni, módosítani. Nem kell a már felépült házat jóval drágábban és hosszú idő alatt átépíteni, átalakítani, vagy kompromisszumok árán módosítani

Építkezik? Az alaprajz rendelkezésére áll?

Vegye igénybe virtuális séta készítés szolgáltatásunkat! A 3d interaktív webséta alaprajzból készül. A 3D virtuális séta méretpontos, valósághű digitális verziója épülő családi házának, lakásának. Az alaprajz alapján felépített ház belső terei bejárhatóak, a 3d séta pontosan úgy mutatja be a helyiségeket, a közöttük lévő kapcsolatokat, a távolságokat, a méreteket mintha élőben sétálna végig leendő házában. A 3d séta előre megmutatja, milyen lesz a 8-14 hónap alatt felépülő háza. Belülről. Élethűen. A 3d-ben látottak alapján lehetősége van, még az építkezés megkezdése előtt - ésszerűségi, kényelmi vagy egyéni szempontok alapján - megváltoztatni az alaprajzot, a felépítendő házat. A virtuális séta készítése és megtekintése az építkezés megkezdése előtt biztosítékot ad arra, hogy valóban az igényei szerinti lesz az épülő ház. A virtuális séta készítés nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint egy kész ház utólagos átalakítása.

Győződjön, bizonyosodjon meg arról, hogy a kézhez kapott alaprajza alapján valóban azt a házat építteti fel, amire vágyott, gondolt, amiben minden családtagja jól érzi magát és mindenkinek és mindennek van elegendő helye. A virtuális séta készítő program segítségével az építendő ingatlanról elkészített 3d virtuális séta pontosan erre adja meg a választ Önnek.

Virtuális 3d webséta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg:
Az ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

Szeretné építés előtt (alatt) álló házát képernyőn belülről "élőben" megnézni, kényelmesen, egyszerűen?

Ajánlatunk ingatlansétához: JÉÉÉ csomag.
Ára: 18 600 Ft

Kattintson az alábbi MEGRENDELÉS gombra!

Megrendelés

3d ingatlanséta családi ház építéshez, építkezéshez

Az ingatlanséta a tervrajzot 3 dimenziós, végigjárható, virtuális épületté alakítja. Előre megnézhető a tervrajz alapján elkészülő ház. A séta megmutatja, ha a terven valahol még változtatni kell.

kulcsszavak: ingatlan, virtuális, ingatlanséta, családi ház, webséta, 3d ingatlan séta, virtuális séta, valósághű, alaprajz, tervrajz, építkezés, építés

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!