kényelmesen és egyszerűen mutatható be az eladó ingatlan

2018.07.01 7094 3 3 perc olvasási idő 

Eladó lakás, családi ház interaktív, virtuális bemutatása 3D websétával

Ha még lakott ingatlant árul

3D ingatlanséta ház eladáshoz

A jól felkészült eladó minden érdeklődőnek szépen rendberakott, kitakarított lakást, házat mutat be, mert a vevő végül nem csak a 4 falat veszi meg, hanem azt az élményt is, amit a lakás vagy ház nyújtani fog neki beköltözés után. Minden alkalommal, amikor egy érdeklődő jelentkezik, el- és visszapakolni a személyes dolgokat, használati eszközöket, kitakarítani és rendet rakni hosszadalmas, monoton és fárasztó.

Mi a megoldás?

Sokkal egyszerűbb a helyzet, ha van egy "legszebb állapotot bemutató", 3d webséta, ami valósághűen mutatja be a rendezett, tiszta lakást. Pont úgy, ahogy minden bemutatáshoz felkészült eladóként előkészülne. A személyes tárgyak nem láthatók, a helyiségek tiszták, rendezettek, apró dekorációval, virággal díszítettek. Ezt a valósághű 3D ingatlan sétát minden érdeklődőnek el lehet küldeni. Az érdeklődők a legfontosabb első benyomást erről a rendezett, tiszta, dekorált lakásról szerzik. A látottak alapján el tudják dönteni, hogy az ingatlan helyiségeinek beosztása, a terek, szobák nagysága megfelelő. Látható, hogy el tudják helyezni a bútoraikat és berendezési tárgyaikat is. Az első benyomás és a látottak alapján visszajeleznek, hogy valóban az Ön eladó lakását, házát keresik, vagy más az elképzelésük. Nincs több ingatlanturista, és olyan látogató, aki csak az idejét foglalja és nem az Ön eladó ingatlanát keresi.

Sokkal kevesebb üresjárat, 30 perccel korábban lemondott megtekintés vagy az érdeklődők látogatása miatt lemondott családi program, kettétört hétvége vár Önre, ha kihasználja a 3d ingatlanséta adta bemutatási előnyöket.

Ha ingatlant örökölt

3D ingatlanséta lakás eladáshoz

Ha örökölt ingatlant kinál megvételre, akkor sokszor másik megyéből, városból, kerületből kell mennie, hogy az érdeklődőknek megmutassa a lakást. Az örökölt lakásban vagy házban a bútorok egy része ottmaradt, nincs tisztaság, hiányoznak az otthonosság érzését keltő dolgok.

A kevésbé élményszerű otthon látszata miatt a vevők alkudni fognak az árból, emiatt sokszázezres, talán milliós árcsökkentést is elérhetnek és Ön ennyivel kevesebbet kap kézhez.

Mi a megoldás?

Az utazásra szánt időt és utazási költséget, az ingatlanos milliós jutalékát megspórolhatja, ha valósághűen bedigitalizáltatja és elkészítteti az eladó lakás, ház valósághű 3d sétáját. Ne töltse szabadidejének egy részét vonatozással, vagy autóban és ne fizessen olyanért súlyos százezreket, amit Ön is el tud végezni. Kényelmesen, egy SMS-ben, vagy egy e-mailben elküldheti az ingatlansétát bemutató weboldal linkjét. Az ingatlan séta az eladó ingatlan "legszebb állapotát" mutatja be, az érdeklődők ebből szerzik az első pozitív benyomást és valósághű élményként élik át a látottakat.

Ezek alapján el tudják dönteni, hogy vagy élőben is megnézik a lakást, házat, vagy nem vesztegetik feleslegesen az Ön idejét.

Ha továbbköltözne és már kinézte az új otthonát

3D ingatlanséta panel eladáshoz

A továbbköltözés mindig bonyolult helyzet. Egyszerre kell megtalálni a vevőt a saját eladó ingatlanhoz és megtalálni az új lakást, házat, amibe továbbköltözne. 

A saját lakás eladásához olyan vevőt kell találni, aki biztosan ki tudja fizetni a eladási árat arra határidőre, amikorra a megveendő új ingatlanért Önnek ki kell fizetni vételárat. 

Mi a megoldás?

A helyzet kulcsa az, hogy időre megtalálja saját eladó háza, otthonona fizetőképes vevőjét. Az új lakás vagy ház megvételéhez az esetek többségében az eladandó ingatlanért kapott pénz egésze szükséges, mert a továbbköltözések általában családbővülés miatt nagyobb, drágább lakásba, házba történnek. Első lépésként használja ki a 3D webséta adta előnyöket és digitalizáltassa eladó ingatlanát. Másodjára pedig készíttessen feltűnő ingatlanhirdetést és hirdesse ingatlanát a legnagyobb eladási portál első oldalán. Az elsőoldalas hirdetésre nagyságrendekkel több érdeklődő jelentkezik. Küldje el nekik eladó lakása, háza valósághű 3d-s sétájának linkjét, majd fogadja a visszajelzéseket. A jóval nagyobb számú visszajelzés alapján nagyobb az esély arra, hogy eladó és vevő egymásra talál.

Ezzel a hirdetési stratégiával biztosan jóval hamarabb találja meg eladó otthonához fizetőképes és motivált vevőjét.

Szeretné eladó lakását, házát távolról, személyes találkozás nélkül "élőben" bemutatni?

Ajánlatunk ingatlansétához: JÉÉÉ csomag.
Ára: 18 600 Ft

Kattintson az alábbi MEGRENDELÉS gombra!

Megrendelés

Beltér bemutatása élethű 3d ingatlansétával eladó lakáshoz, házhoz

A 3d élethű ingatlanséta az ingatlan hirdetés hatékonyság növelésének eszköze. Az érdeklődő az interaktív 3d-s séta megtekintése alapján megalapozottan dönt arról, hogy élőben is érdekes lehet számára a kinézett ingatlan. Az ingatlan hirdetesek időtakarékos eszköze az ingatlanséta. Az eladó ingatlan megtekinthető távolról, képernyőn. A legjobb ingatlan hirdetések ingatlansétával készülnek.

kulcsszavak: családi ház, ingatlan, lakás, eladás, otthon, valósághű, webséta, érdeklődő, ingatlanhirdetés, ingatlan hirdetes, ingatlan hirdetése, eladó kiadó lakás

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!