mutatja be az épülő új otthont

2018.07.01 4347 3 6 perc olvasási idő 

Építés előtt álló új otthon interaktív, virtuális bejárása 3D websétával

Határtalan szabadság a virtuális tekintés során

 • Felülhet a konyhapultra, beállhat a zuhanyfülkébe, vagy éppen ugrálhat az ágyon.
 • A tervezett padló- és falburkolatokkal, életszerű bútorokkal, berendezési tárgyakkal, valós fényviszonyokkal már a tervezési szakaszban megtapasztalhatja épülő új háza helyiségkapcsolatait, a távolságokat, méreteket.
 • Láthatja az ablakok, ajtók helyét és méretét, azt, hogy milyen lesz leülni az ebédlőasztalhoz, vagy a kanapéra a tévé elé, vagy akár a hálószobában az ágyra.
 • Kiderülhet még a a megtekintés során az , hogy egy ajtót vagy egy ablakot arrébb tenne, az egyik szoba méretét mégis megnövelné a szomszéd helyiség rovására, vagy a konyhapultot L alakról U alakra változtatná. Vagy fordítva.

Milyen előnyöket nyújt?

A 3D sétával bejárhatja épülő új otthonát

Az elfogadott tervrajz alapján egy 3D-s, interaktív ingatlansétán megnézheti leendő házát belülről is és babaháznézetből is. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiségeken tetszés szerint bármikor végigjárhat. Átláthatók a terek és a helyiségek méretei, ezért el a séta alapján el tudja majd képzelni milyen lesz a felépült új otthonban élni.

Az első kapavágás előtt a mérnöki tervrajzból méretpontosan felépített virtuális családi házában az ingatlanséta segítségével akár okostelefonnal is végigsétálhat. A terveket és a hozzá kapcsolódó ingatlansétát az esetleges változtatási igények esetén töredékáron lehet megváltoztatni vagy módosítani. Nem kell a már felépült házat jóval drágábban és hosszú idő alatt átépíteni, átalakítani, vagy kompromisszumok árán átalakítani.

Építés előtt álló új otthon interaktív, virtuális bejárása 3D websétával

Kiváncsi az "élő" változatra?

Az elkészült mérnöki tervrajz alapján 3D-s, interaktív sétán megnézheti leendő házát belülről és babaháznézetből. Az igény vagy elképzelés szerint burkolt, festett és berendezett helyiséget tetszés szerint számtalanszor végigjárhatja. Könnyebben átlátja a tereket, a helyiségek méretét, és így jobban el tudja mondani igényét, elképzelését, ezért könnyebb megtervezni a házát, vagy egyszerűbb véglegesíteni a meglévő terveket.

Virtuális ingatlanséta ház építéshez

Hogyan készül a 3D ingatlanséta?

Kérje el a tervezőtől / építtetőtől az alaprajzot PDF vagy JPG formában. Az alaprajzból a betervezett bútorok helyzete, mérete, a padló és falburkolatok anyaga információkat használjuk fel az ingatlanséta készítéshez.

 • 1

  Alaprajz

  Készítsen az alaprajzról egy fényképet!

  Ha lehetősége van, kérje el a tervezőtől / építtetőtől az alaprajzot PDF vagy JPG formában, vagy a mobiltelefonjával készítsen az alaprajzról képet. Az alaprajzból a betervezett bútorok helyzete, mérete, a padló és falburkolatok anyaga információkat használjuk fel az ingatlanséta készítéshez.

 • 2

  Megrendelő űrlap kitöltése

  Adatok kapcsolattartáshoz, megrendeléshez

  Megrendelő űrlapon a név, e-mail cím, eladó ingatlan címe, és napközbeni elérhetőségek mezőket. Írja meg üzenetében elképzeléseit, kéréseit is.

  Minta kérés:
  A bejárati ajtón belépve balra egy beépített szekrény lesz, jobbra pedig fogasok, leülő, vagy komód, tükör ami elfér. A konyha klasszikus, vintage stílusú, fehér vagy bézs színű fronttal és sötétebb fa hatású munkalappal. A nappali burkolata nincs még kiválasztva, de világosabbra gondoltunk. Hiszen a nyílászárók sötétebbek, dió színűek. Egy tv-s falunk van, mellé a legnagyobb odaférő könyvespolcot vagy szekrényt képzeljük. Függő csillárt/lámpát szeretnénk még a nappaliba is és az ételezőbe. A falak fehérek lennének és gondolkozunk még álgerenda felhelyezésén, mert egy vidékies stílusú otthont szeretnénk teremteni. A nagy közös térben tégla falburkoló is megjelenhet attól sem idegenkednénk.

  Jelölje be, ha alaprajz készítést is igényel. 11500 Kiszállási díj: 111 Ft/km. A távolság meghatározása a kiszállási díj számításhoz: Távolságmeghatározás és útvonaltervezés a Google Maps szolgáltatással történik. Kezdőpont távolságmeghatározáshoz: 47°27'07.5"N 18°55'02.5"E..) A megadott telefonszámon vagy e-mail címen Ügyfélszolgálatunk munkaidőben, 9:00-18:00 óra között megkeresi. A megrendeléssel együtt történik a megrendelt szolgáltatás ára 50%-nak előlegként történő elutalása a 11711010 21455508 00000000 / OTP számlára, melyről a beérkezést követően előlegszámlát küldünk a rendelésben megadott e-mail címre.

 • 3

  Fényképek küldése

  Csatolmányként küldje el az alaprajzot!

  Küldje el a az alaprajzot ERRE az e-mail címre csatolmányként. Küldhet interneten talált képeket képeket is, melyek bemutatják az épülő ház belső tereire vonatkozó elképzelését. Küldhet weboldal linket, kézzel rajzolt ábrát is, ami részletesen leírja az elrendezési, berendezési ötleteit. Küldhet több e-mailt is több képpel, küldheti az alaprajzot külön levélként is. Ha ugyanarról az e-mail címről küldi a leveleket, rendszerünk be tud azonosítani minden olyan csatolmányt, mely egy megrendeléshez tartozik.

 • 4

  Interaktív tervezés

  2x3 vagy 3x2 órás - rugalmasan kezelt - közös munka

  A küldött képek, linkek, kézzel rajzolt tervek alapján elkészítjük az első, vázlattervi részletezettségű tervet. Ennek alapján további módosításokat kérhet. Mindaddig közösen tervezünk - Ön leírja, mi megvalósítjuk - ameddig az eredménnyel nem lesz teljesen elégedett. Általában 2-4 módosítás és látványkép küldés után alakul ki a közel tökéletes eredmény, ezért érdemes a 3x2 vagy a 2x3 órát a számítógép, okostelefon, tablet mellett eltölteni azért, hogy a küldött látványképeket mihamarabb megnézhesse. Rugalmasan kezeljük a rendelkezésre álló összesen 6 órát, célunk a 100% ügyfél elégedettség elérése, így lehet, hogy 7 vagy 8 óra is szükséges a közös munkára. Természetesen kérésre bármikor szünetet tartunk. A véglegesnek elfogadott berendezési állapotról 10-15 nagyfelbontású, fotórealisztikus képet küldünk és ezzel egyidőben legeneráljuk a megrendelt végleges 3D-s websétát is, melyet linkként küldünk át.

1 Alaprajz

Készítsen az alaprajzról egy fényképet!

Fényképezze le lakása vagy a háza alaprajzát vagy küldje el az építésztervezőzől kapott mérnöki alaprajzot csatolmányként ERRE az e-maol címre csatolmányként.

2 Megrendelő űrlap kitöltése

Adatok kapcsolattartáshoz, megrendeléshez

Töltse ki a Megrendelő űrlapon a név, e-mail cím, eladó ingatlan címe, és napközbeni elérhetőségek mezőket. Írja meg üzenetében kéréseit. A megadott telefonszámon vagy e-mail címen Ügyfélszolgálatunk munkaidőben, 9:00-18:00 óra között megkeresi. A megrendeléssel együtt történik a megrendelt szolgáltatás ára 50%-nak előlegként történő elutalása a 11711010 21455508 00000000 / OTP számlára, melyről a beérkezést követően előlegszámlát küldünk a rendelésben megadott e-mail címre.

3 Fényképek küldése

Csatolmányként küldjön el az eltervezett otthonhoz hasonlóakat bemutató, összegyűjtött látványképeket

Küldje el a képeket és az alaprajzot ERRE az e-mail címre csatolmányként. Küldhet több e-mailt is több képpel, küldheti az alaprajzot külön levélként is. Ha ugyanarról az e-mail címről küldi a leveleket, rendszerünk be tud azonosítani minden, egy ingatlanhoz tartozó csatolmányt.

 1. Nincs szükség ingatlanfotósra, ezért nem kell feleslegesen 10.000-20.000 Ft-ot elkölteni
 2. Mindig kéznél van, ezért egyszerűbb végigfényképezni minden helyiséget vele.
 3. Nem kell átmásolni e-mailben történő küldéshez az elkészült képeket számítógépre, ezért a folyamat a lehető legegyszerűbben végigvihető
 4. Elég a ha kisebb méretű képeket küld, mert az ingatlant a képek alapján rendezzük be. Ami bútort, berendezést, tárgyat, képet nem akar megmutatni, azt nem építjük bele az ingatlansétába

A hosszabb tervezés után elkészülő új családi ház mérnöki alaprajzán minden helyiségének minden mérete számokkal leírva, méretvonalakkal megjelölve pontosan látszik. Falvastagság, belmagasság, ablakméret, a közlekedő alapterülete, a konyhabútor hosszúsága, sőt a garázsajtó szélessége is. A fekete-fehér számok mögött azonban jó lenne meglátni az új, otthonos lakás valódi tereit, az emberléptékű tényleges méreteket. Egy fekete-fehér méretvonalas műszaki alaprajz a legkevésbé sem képes arra, hogy megmutassa új lakása, háza valódi térélményét. A műszaki alaprajzok mellé néhány építésziroda kézzel rajzolt és színezett külső látványképeket is kínál. Ezeken a képeken a háztetőn a cserép színe, vagy a garázsbeálló térkőburkolata, a kerítés magassága, a vakolat színe és néhány facsemete jól látszik, de a kép nem mutatja be a lakás, vagy a családi ház belső tereit. Azt a teret amiben nap-mint-nap élnek, használják, átélik.

3D ingatlanséta ház építéshez

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív 3D webséta bemutatni a leendő ház belső tereit?

Valósághű, otthonosan berendezett, pontos ingatlansétáját akár másnapra is elkészítjük. Készítsen egy egyszerű, ceruzával, tollal rajzolt berendezési vázlatot, fényképezze le mobiltelefonjával és küldje el az alaprajz@ingatlanseta-3d.hu címre. Küldje el a vázlat mellé ingatlana mobiltelefonnal lefényképezett alaprajzát, vagy ha megvan, a mérnöki alaprajz PDF verzióját. A küldöttekből létrehozzuk épülő háza 3D virtuális ingatlansétáját. Az otthonosan berendezett, valósághű, moziszerű élményt adó sétával végigjárhatja építés előtt vagy alatt álló házát a rajzon megadott elképzelt berendezéssel. A lakásdekoráció, fények, növények, a berendezéshez illő függönyök, szőnyegek, falburkolatok és kisebb kiegészítők megmutatják leendő otthona hangulatát. Ha nincs alaprajza, segítünk. Ha tőlünk rendeli meg ingatlana mérnöki pontosságú alaprajzát, a készítés árából 15% kedvezményt adunk, így az alaprajz készítést 9 775 Ft-ért végezzük. Kiszállási díj: 111 Ft/km. A távolság meghatározása a kiszállási díj számításhoz: Távolságmeghatározás és útvonaltervezés a Google Maps szolgáltatással történik. Kezdőpont távolságmeghatározáshoz: 47°27'07.5"N 18°55'02.5"E..

Galéria  Megrendelés

Mi fér be egy ekkora szobába, hogyan lehet berendezni egy ilyen méretű helyiséget? Mekkora helyet foglal el egy 220x160-as ágy? A szekrény és az íróasztal hol fog elférni? A tévének már nincs helye a falon, mert szemben a ruhásszekrény van, oldalt pedig az ablak és a szobaajtó? Ezekre a kérdésekre minden gondos építkező szeretné a választ előre tudni. Néhány szerencsés időmilliomos ilyenkor keres egy ingyenes alaprajz szerkesztő programot és hosszú órákat tölt azzal, hogy kiismerje magát a működésén. Miután a főbb dolgokkal képbe került, próbál keresni 220x160-as szimbolikus ágyat. Kiderül, hogy az ingyenes programmal csak a 200x140-es ágyméret használható. Íróasztalból csak irodai méretek vannak, a szekrény meg csak 160 cm magas. A 25 dolláros fizetős verzióval végre nagy sikerül berendezni a szobát. Nincs ugyan függöny, szőnyeg, világítás, éjjeli szekény, forgószék, szobanövény és babzsák fotel sem, a tévét csak a szobaajtótól balra, 90 fokban lehet elhelyezni, de a beillesztett ággyal, ruhásszekrénnyel, íróasztallal már sikert ért el. Egy szoba félig készen van. Még 4 este és készen van a ház berendezése. Miután megmutatta a kész verziót a család többi tagjának, és mindenki hozzáadta a változtatási, módosítási ötletét, kiderül, hogy kezdheti nagyjából elölről az egészet. Úgy néz ki, hogy újabb 5 estét el kell töltenie tervezgetéssel.

3D webséta ház építéshez

Tipp

Miben segíti a virtuális interaktív webséta az otthonukat megálmodókat?

Valósághű, otthonosan berendezett, pontos ingatlansétáját akár másnapra is elkészítjük. Készítsen egy egyszerű, ceruzával, tollal rajzolt berendezési vázlatot, fényképezze le mobiltelefonjával és küldje el az alaprajz@ingatlanseta-3d.hu címre. Küldje el a vázlat mellé ingatlana mobiltelefonnal lefényképezett alaprajzát, vagy ha megvan, a mérnöki alaprajz PDF verzióját. A küldöttekből létrehozzuk épülő háza 3D virtuális ingatlansétáját. Az otthonosan berendezett, valósághű, moziszerű élményt adó sétával végigjárhatja építés előtt vagy alatt álló házát a rajzon megadott elképzelt berendezéssel. A lakásdekoráció, fények, növények, a berendezéshez illő függönyök, szőnyegek, falburkolatok és kisebb kiegészítők megmutatják leendő otthona hangulatát. Ha nincs alaprajza, segítünk. Ha tőlünk rendeli meg ingatlana mérnöki pontosságú alaprajzát, a készítés árából 15% kedvezményt adunk, így az alaprajz készítést 9 775 Ft-ért végezzük. Kiszállási díj: 111 Ft/km. A távolság meghatározása a kiszállási díj számításhoz: Távolságmeghatározás és útvonaltervezés a Google Maps szolgáltatással történik. Kezdőpont távolságmeghatározáshoz: 47°27'07.5"N 18°55'02.5"E..

Galéria Megrendelés

A család a közös idejének nagy részét a nappaliban, vagy a nappali-konyha-étkezőben tölti. Az itt eltöltött hosszabb idő miatt a helyiségnek számos funkciót kell ellátnia azért, hogy mindenki jól érezhesse magát közben. Az iskolai házi feladat megírása, a közös főzés, az étkezés, a pihenés, kikapcsolódás, a hazahozott munka elvégzése mind ebben a multifunkciós helyiségben történik. Emiatt ennek a helyiségnek a megfelelő berendezése nagyon fontos. Nem csak a berendezési tárgyak és bútorok minősége, hanem az elrendezésük, egymáshoz viszonyított helyzetük is sokat számít. A helyiség minden pontjáról például a tévének jól láthatónak kell lennie. Az étkezőasztalnak közel kell lennie a konyhához vagy például a pihenésre szolgáló kényelmes kanapé ne legyen az ajtóhoz vagy az ablakhoz közel. A hazahozott munkát egy kis területet jól megvilágító lámpa alatt lehessen befejezni este, amikor a család nagy része már nyugovóra tért. Hogyan lehet egy helyiséget mindennek megfelelően jól berendezni?

Webséta ház építéshez

Tipp

Miért érdemes a virtuális interaktív websétát igénybe venni a családi ház tervezése során

Házának mérnöki alaprajzából létrehozott 3D virtuális ingatlansétáját lakberendezőnk funkcionalitási ismérvek alapján rendezi be. A megadott szempontok (pl. család összetétele, létszáma, otthoni szokásos tennivalói) alapján Önnek megtervezett és berendezett nappali, nappali-konyha-étkező lakberendezői verziójú ingatlansétáját végigjárhatja és ötleteket, tippeket szerezhet, illetve megtudhatja, milyen be- és átrendezési lehetőségeket rejt még például a nappalija.
Galéria  Megrendelés

Kik választják a virtuális ingatlansétát?

 • Minden olyan igényes és az újra is fogékony építkezőnek, lakást, házat építtetőnek, aki szeretné új otthonával kapcsolatos saját elképzeléseit, ötleteit még a megvalósítás előtt ellenőrizni és az elkészült látványtervek alapján lehető legjobb verziót kiválasztani.
 • Azoknak, akik többre vágynak a sablonos, tömeges megoldásoknál és a többségnél jobbat akarnak és tudnak készíteni, tervezni, megvalósítani.
 • Azoknak, akik belátják, hogy egy virtuális sétán pár ezer forintért megváltoztathatják akár a teljes épülő házuk elrendezését, míg ugyanezt a már felépült házban több százezres, milliós összegből tudják csak utólag és talán csak kompromisszumok árán megvalósítani.

Szeretné építés előtt (alatt) álló házát képernyőn belülről "élőben" megnézni, kényelmesen, egyszerűen?

Ajánlatunk ingatlansétához: JÉÉÉ csomag.
Ára: 18 600 Ft

Kattintson az alábbi MEGRENDELÉS gombra!

Megrendelés

A virtuális 3d séta előnyei

A megvalósuló ház szintenként kívül-belül előre látható élethű, virtuális verzióban még az építkezés megkezdése előtt. A 3D séta segítségével megnézhető, hogy az eltervezett beosztás, a helyiségek és kapcsolataik. Számos fal-, és padlóburkolási és lakberendezési, elrendezési ötlet - konyhai munkafolyamatok sorrendje szerint többféle képen elrendezett háztartási gépek - megtekinthető a képernyőn és a legjobban tetsző kerülhet végül megvalósításra.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

 • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
 • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
 • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

3D ingatlanséta építkezőknek, építkezéshez

Már az építkezés megkezdése előtt életnagyságban, interaktívan, belülről végigjárhatóan mutatja be a felépült, kész családi ház összes helyiségét. A nappali berendezését, ingyenes lakberendezői tippeket kaphat a mérnöki alaprajzból készülő 3d virtuális ingatlanséta alapján.

kulcsszavak: építkezés, ingatlanséta, 3d, virtuális, családi ház, alaprajz, nappali, berendezés, alaprajz szerkesztő, tervezés, ingyenes, lakberendező, tippek

Kérdése, kérése van?

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!