Ingatlanséta megrendelése 4 egyszerű lépésben

1 Fényképezés

Készítsen minden helyiségről 2-3 képet!

Mobiltelefonjával készítsen a bemutatandó - eladó, kiadó - lakás vagy ház összes helyiségéről képeket. Nem kell rendet raknia, kitakarítania a szokásosnál jobban, kidekorálni a lakást, elrakni a személyes holmikat. A képekből csak a bútorok helyzete, mérete, színe, anyaga, a padló és falburkolatok színe és anyaga információt használunk fel az ingatlanséta készítéshez.

2 Alaprajz

Készítsen az alaprajzról egy fényképet!

Fényképezze le lakása vagy a háza alaprajzát. Ha nincs alaprajza, akár másnapi kiszállással is vállalunk méretpontos alaprajz készítést profi lézeres távmérővel, mert a nagypontosságú, mérethelyes vonalas alaprajzot a vevők, vevőjelöltek mindig elkérik az eladás során. Az alaprajz készítést 5000 Ft-ért végezzük.

3 Megrendelő űrlap kitöltése

Adatok kapcsolattartáshoz, megrendeléshez

Töltse ki a Megrendelő űrlapon a név, e-mail cím, eladó ingatlan címe, és napközbeni elérhetőségek mezőket. Írja meg üzenetében kéréseit. (Kérem, az ingatlansétába ne építsék be az akváriumot és a futópadot!) Jelölje be, ha alaprajz készítést is igényel. A megadott telefonszámon vagy e-mail címen Ügyfélszolgálatunk munkaidőben, 9:00-18:00 óra között megkeresi. Ugyanekkor történik a munka ellenértékének 50%-ról szóló díjbekérő elküldése is, melyet kényelmesen banki-, PayPal, vagy Barion utalással is kiegyenlíthet.

4 Fényképek küldése

Csatolmányként küldje el az alaprajzot és a helyiségekről készített képeket!

Küldje el a képeket és az alaprajzot ERRE az e-mail címre csatolmányként. Küldhet több e-mailt is több képpel, küldheti az alaprajzot külön levélként is. Ha ugyanarról az e-mail címről küldi a leveleket, rendszerünk be tud azonosítani minden, egy ingatlanhoz tartozó csatolmányt.

4 ok, miért éppen mobiltelefonnal készüljenek a képek

  1. mert nincs szükség ingatlanfotósra, ezért nem kell feleslegesen 10.000-20.000 Ft-ot elkölteni
  2. mert mindig kéznél van, ezért egyszerűbb végigfényképezni minden helyiséget vele.
  3. mert nem kell átmásolni e-mailben történő küldéshez az elkészült képeket számítógépre, ezért a folyamat a lehető legegyszerűbben végigvihető
  4. mert elég a ha kisebb méretű képeket küld, mert az ingatlant a képek alapján rendezzük be. Ami bútort, berendezést, tárgyat, képet nem akar megmutatni, azt nem építjük bele az ingatlansétába

Vége az eredménytelen lakásmegtekintéseknek és nincs több "Bocs, nem erre gondoltam" érdeklődő

Az ingatlaneladás sok időt igénylő része az érdeklődők fogadása és a lakásbemutatás. A felkészültebb eladók minden egyes bemutatás előtt rendet raknak, takarítanak, a személyes tárgyaikat elpakolják. A megtekintés végén a "lakás lakva jó" állapot visszaállítása is sok időt igényel. Az érdeklődők többnyire lehetetlen időpontokban -pl. vasárnap ebédidőben,- érnek rá. Sok esetben, amikor több ingatlant néznek meg egy nap, akkor előfordulnak csúszások, akár órás késések is. Sokszor előfordul az is, hogy 30 perccel az érkezés előtt mondják le a megtekintést. Kevés bosszantóbb van annál az ingatlan eladás során, mint amikor a napi teendőket a megtekintéshez igazítva és hosszas előkészület után mégsem jön az érdeklődő.

Ingatlanséta lakás, ház eladáshoz

Tipp

Hogyan segíti a virtuális interaktív 3D webséta bemutatni a leendő ház belső tereit?

A virtuális valósághű ingatlanséta, vagy másként a 3d webséta a hirdetőoldalakon látható pár kisfelbontású ingatlanfotó helyett pontosan mutatja meg a teret, a helyiségkapcsolatokat, a beosztást. Az érdeklődő, akit legjobban az érdekel, hogy hol fog elférni a bútora, a kanapéja a tévéje, a séta megtekintése után azonnal el tudja dönteni, hogy érdekli a lakás és élőben is megtekintené, vagy feleslegesen nem köti le sem a saját, sem az eladó idejét.

Az ingatlanséta Ön helyett mutatja be eladó panel lakását, családi házát, otthonát. Amíg az érdeklődők a laptopon, okostelefonon végigsétálják oda-vissza az eladó lakás vagy ház összes helyiségét, a felszabaduló órákat Ön mással is eltöltheti.

Galéria  Megrendelés

100% bemutatás, 0% időpazarlás. A séta Ön helyett dolgozik

Okostelefonnal, laptoppal, nagyképernyős tévével akár útközben is megnézhetik az érdeklődők eladó lakásának pontos másolatát belülről, szabadon végigsétálhatnak minden helyiségen, benézhetnek minden sarokba és pár perc alatt dönthetek arról, hogy élőben is szeretnék látni. - Egy hagyományos hirdetés 15-20 darab kisfelbontású képe még a legnagyobb képernyőn sem nyújt átlátható, egységes képet az ingatlanról. A hirdetésben látható képeket és az alaprajzot nem lehet fejben "összeilleszteni", egymásra rakni az eladó lakások esetén.

A drága HIFI, a nagyértékű festmények, kerámiák, a riasztó és az ajtózár nem látszik a sétán. Az értékes berendezési és biztonságtechnikai tárgyakat kívánság szerint értéktelen, méret és színhelyes utánzattal helyettesítjük, vagy teljesen kihagyjuk. - Egy hagyományos hirdetésben a bútorokat, a kanapét, a páfrányt és az akváriumot fényképezik le az eladók, azt gondolván, hogy a vevő azt fontosnak tartja.az ingatlan bemutatás során. Az eladó üres lakást ad birtokba, bútorok, akvárium és páfrány nélkül. A vevőt az eladó családi ház, panel lakás helyiségeinek mérete, elhelyekedése, kapcsolata, esetleges átalakítási lehetőségei érdeklik, nem az eladó  berendezési tárgyai vagy szobanövényei.

3D webséta lakás, ház eladáshoz

Tipp

Miben segíti a virtuális interaktív webséta az otthonukat megálmodókat?

Az ingatlanséta megrendelhető bútorok, berendezési tárgyak nélküli, "üres eladó lakás" valtozatban is. Ezzel nagymértékben megkönnyíthető a vevőoldali döntéshozatal, elkerülhetők a felesleges és időpazarló megtekintések.

Legyen modern, szakítson az egyszerű hirdetésekkel és nyűgözze le vevőit, mutassa be az eladó lakást virtuális ingatlansétával. Mutasson többet és jobban, mint azok, akik csak hagyományos módon hirdetnek. A 3d séta mindent megmutat, amit szeretne, és semmi olyat, amit nem. Ön helyett dolgozik, így minden másra megmarad a szabadideje.

GalériaMegrendelés

Nincs versenytárs(a) az ingatlaneladásban igényes, feltűnő hirdetés 3D-s hirdetéssel

A hogyan hirdessünk jól ingatlant kezdetű internetes cikkekben az első pont mindig a szép képek készítése. Keveseknek adatik meg, hogy magazincimlapra való, szépen berendezett, harmonizáló kiegészítőkkel feldobott, napsütéses, jól megvilágított időben készített fényképekkel készült hirdetést adjanak fel az eladó lakás bemutatásához. A drága ingatlanfotós, a sokba kerülő home-staging, a csak a fényképezés idejére megvett lakásdekoráció mind felesleges pénzkidobás, ha a szőnyeg, a függönyök, a bútorok, és a berendezés már megszolgálta az idejét. Ilyen esetben a legjobb képek sem elég figyelemfelkeltőek a hirdetésben, kevés érdeklődő jelentkezik, a jelentkezők többsége egyből alkudni akar, pedig a lakás, a családi ház az általuk ajánlott összegnél jóval többet ér.

3D ingatlanséta lakás, ház eladáshoz

Tipp

Miért érdemes a virtuális interaktív websétát igénybe venni a ingatlan eladás során?

A virtuális ingatlanséta az eladó ingatlan valósághű digitális változata. A küldött fényképek alapján a sétát méret és színhelyes bútorokkal, szőnyegekkel, konyhabútorral, kanapéval készítjük. Ezek a berendezési tárgyak újak, katalógusminőségűek, a színek élénkek, a festés csillogó. A legfontosabb első benyomást az érdeklődők az ingatlansétából szerzik, ahol minden olyan szép, mint a magazin címlapján látható fotó. Elhelyezünk színben odaillő, az összképet nem megváltoztató apró lakásdekorációt, kiegészítőket, virágokat, melyek bármelyik, tetszőleges korú és állapotú ingatlanhirdetését feldobják, érdekessé, figyelemfelkeltővé, igényessé és a hasonló ingatlanhirdetések közül kiemelkedővé teszik.

Galéria  Megrendelés

Szeretné eladó lakását, házát távolról, személyes találkozás nélkül "élőben" bemutatni?

Ajánlatunk ingatlansétához: JÉÉÉ csomag.
Ára: 14 025 Ft

Kattintson az alábbi MEGRENDELÉS gombra!

Megrendelés

Kinek érdemes virtuális 3D ingatlansétával bemutatni eladó otthonukat?

  • Minden olyan, a hirdetésére igényes, és az újra is fogékony ingatlant eladónak, aki belátja, hogy egy kisösszegű befektetés, melyet a kiemelkedő hirdetésre elkölt az ingatlan eladása után többszörösen megtérül.
  • Példa: Egy 56.000 Ft-os hirdetéssel, mely valóban megmutatja az eladó ingatlan minden megmutatható részletét, az utolsó sarokig - akár 500.000 Ft-tal magasabb eladási árat kap kézhez, ráadásul nem kell a drága közvetítői jutalékot kifizetni.
  • Azoknak, akik többre vágynak a sablonos, tömeges megoldásoknál és a többségnél jobban, magasabb áron, és milliós ingatlantanácsadói jutalék megfizetése nélkül szeretnék eladni a lakásukat, házukat.

A virtuális 3d séta előnyei

A megvalósuló ház szintenként kívül-belül előre látható élethű, virtuális verzióban még az építkezés megkezdése előtt. A 3D séta segítségével megnézhető, hogy az eltervezett beosztás, a helyiségek és kapcsolataik. Számos fal-, és padlóburkolási és lakberendezési, elrendezési ötlet - konyhai munkafolyamatok sorrendje szerint többféle képen elrendezett háztartási gépek - megtekinthető a képernyőn és a legjobban tetsző kerülhet végül megvalósításra.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére

  • Interaktív 3d webséta készítés mérnöki, vagy méretpontos, kézzel készített alaprajzból
  • Virtuális 3d séta készítés megrendelésre, ingatlanséta készítése rövid határidőre
  • Virtuális séta készítő program. Alaprajzból 3d interaktiv valósághű virtuális séta készítés

Virtuális séta készítés az alábbi linkre kattinva rendelhető meg

A 3d webséta másnéven ingatlanséta megrendeléshez az url : https://ingatlanseta-3d.hu/megrendeles

Küldjön üzenetet!

Küldjön üzenetet, ha kérdése, kérése, vagy jobbító szándékú észrevétele van. Írjon, ha megrendelné az ingatlansétát és szeretne szóbeli segítséget kapni ehhez. Ügyfélszolgálatunk minden írásban feltett kérdésre kimerítő választ küld.

Ha inkább azonnali üzenet szeretne küldeni, kérjük, kattintson a linkre és chateljen velünk a Facebook Messengerrel: facebook.com/ingatlanseta3d

E-mail, (0-24h): kapcsolat@ingatlanseta-3d.hu

Telefon, (10-18h): +36 20 214 9098

Kérem, töltse ki a név mezőt!
Kérem, töltse ki az e-mail mezőt!
Kérem, töltse ki a tárgy mezőt!
Kérem, írja meg üzenetét!

Lakás, családi ház virtuális 3D ingatlanséta eladó ingatlanhoz.

Ha fontos az eladásra fordított idő és pénz, a leghatékonyabb megoldás a virtuális ingatlanséta. Eladó lakáshoz és családi házhoz interaktív, 360 fokos ingatlanséta. Az érdeklődőnek valósághű 3D ingatlansétával bármikor és bárhonnét bemutathatja eladó otthonát.

kulcsszavak: ingatlanséta, eladás, lakás, ház, hatékony, bemutatás, érdeklődő, megtekintés, helyiségkapcsolat, séta, eladó lakás, átalakítás, ingatlan eladás, home-staging, ingatlanfotó, hirdetés, ingatlanhirdetés, virtuális